Jump to content

Problema Creare Topic: Execution Time Of 30 Seconds Exceeded

Recommended Posts

Posted

Buna ziua, am un forum pe platforma ipb, iar in unele forumuri (doar in unele!) primesc urmatoarele erori (nu de fiecare data acelasi):

Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in /home/xxxxxxx/public_html/forum/admin/sources/base/core.php on line 6077
Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in /home/xxxxxxxx/public_html/forum/ips_kernel/HTMLPurifier/HTMLPurifier/AttrCollections.php on line 116
Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in /home/xxxxxxxxx/public_html/forum/ips_kernel/HTMLPurifier/HTMLPurifier/Lexer.php on line 271

Si foarte multe de genul acesta cu HTMLPurifier, dar nu pot sa imi dau seama de la ce este.

Am incercat sa pun alt HTMLPurifier de la alte versiuni de IPB, dar tot aceleasi rezultate.

Era un forum unde spunea ca trebuie sa inchid pluginul HTMLPurifier din System -> Performance , dar nu am gasit nimic.

Alte solutii nu stiti? Deoarece google nu prea imi da niciun detaliu.

• 3 months later...

Posted

Setezi permisiuni si randul ;)

ftp -public_html - public_html/forum/ips_kernel/HTMLPurifier/HTMLPurifier/Lexer.php
public_html/forum/ips_kernel/HTMLPurifier/HTMLPurifier/AttrCollections.ph
public_html/forum/admin/sources/base/core.php

Lasi reply daca a functionat nu-s sigur nici eu :-j

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.