c9m Posted April 26, 2014 Report Posted April 26, 2014 Buna ziua, am un forum pe platforma ipb, iar in unele forumuri (doar in unele!) primesc urmatoarele erori (nu de fiecare data acelasi): Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in /home/xxxxxxx/public_html/forum/admin/sources/base/core.php on line 6077 Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in /home/xxxxxxxx/public_html/forum/ips_kernel/HTMLPurifier/HTMLPurifier/AttrCollections.php on line 116 Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in /home/xxxxxxxxx/public_html/forum/ips_kernel/HTMLPurifier/HTMLPurifier/Lexer.php on line 271 Si foarte multe de genul acesta cu HTMLPurifier, dar nu pot sa imi dau seama de la ce este. Am incercat sa pun alt HTMLPurifier de la alte versiuni de IPB, dar tot aceleasi rezultate. Era un forum unde spunea ca trebuie sa inchid pluginul HTMLPurifier din System -> Performance , dar nu am gasit nimic. Alte solutii nu stiti? Deoarece google nu prea imi da niciun detaliu.
c9m Posted August 6, 2014 Author Report Posted August 6, 2014 Multumesc foarte mult ca m-ati ajutat. Astept de 5 luni si nimic. 1
+Mixlight Posted August 6, 2014 Report Posted August 6, 2014 Setezi permisiuni si randul ftp -public_html - public_html/forum/ips_kernel/HTMLPurifier/HTMLPurifier/Lexer.php public_html/forum/ips_kernel/HTMLPurifier/HTMLPurifier/AttrCollections.ph public_html/forum/admin/sources/base/core.php Lasi reply daca a functionat nu-s sigur nici eu :-j
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now