+lolek Posted October 9, 2007 Report Posted October 9, 2007 Nu stiu daca merg, nu stiu ce e cu ele, cred ca sunt pentru sali, nu stiu. Dar stiu ca am o lista de 8714 de conturi, incercati sa vedeti daca merge vre-unul, si daca da, ma anuntati si pe mine [nu neaparat care merge, ci pur si simplu daca merge macar unul dintre ele] http://www.ShockingSoft.com/steam.php [atentie, poate se blocheaza browserul cateva secunde, deoarece, cum ziceam, sunt 8714 conturi acolo] am incercat eu unul valvecafepc4551 pPg2D8oP3dyYX5q dar cand am incercat sa trag cs-ul pe la 70 la 100% ma dat afara si mia spus : cont locked..pt mai multe detalii www.steampowered.com (in engeleza) I have been on this forum since 2007 Driving BMW 318i and Dacia 1310 Sport
gaby Posted October 9, 2007 Report Posted October 9, 2007 codurile par sa fie de la niste sali de calculatoare, dar daca au fost facute publice si daca tie ti-a zis ca contul este blocat inseamna ca deja s-au luat masuri in legatura cu ele. totusi poate gaseste cineva unul bun pe acolo Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+lolek Posted October 10, 2007 Author Report Posted October 10, 2007 eu am incerat cu doua zile inainte sa fac accel topic si a mers ... I have been on this forum since 2007 Driving BMW 318i and Dacia 1310 Sport
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now