Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am o problema cu tema Deflection, nu merge sa dau sa vad un topic cand apas la ultimul mesaj sa ma duca la topic imi da o eroare. Asta e:

Fatal error: Call to undefined method app_forums_classes_topics::pageToSt() in /home/a5055273/public_html/ipb/cache/skin_cache/cacheid_9/skin_topic.php on line 852

• Moderators
Posted

ACP > Look and Feel > Template tools > bifeaza toate casutele la Rebuild Master Skin Data si da-i Rebuild

ACP > Look and Feel > Template tools > recache all skin sets

Posted

e de la tema

ACP > Look and Feel > Template tools > bifeaza toate casutele la Rebuild Master Skin Data si da-i Rebuild

Am incercat ce ai spus tu dar nu a mers.

Posted

mai am o problema de ce nu pot sa scriu ceva in chat

am adaugat un chat merge totul bine nici o eroare , dar cand sa dau Enter numi trimite mesajul :| De ce?

Posted

mai am o problema de ce nu pot sa scriu ceva in chat

am adaugat un chat merge totul bine nici o eroare , dar cand sa dau Enter numi trimite mesajul :| De ce?

Cum ti-a zis si Courage , mai sus:

ACP > Look and Feel > Template tools > bifeaza toate casutele la Rebuild Master Skin Data (si aplicatiile) ..  si da-i Rebuild CSS/HTML/Replacements

Trebuie sa mearga mai incearca

Posted

Am rezolvat problema aia dar acuma mia aparut alta de ce nu pot sa scriu ceva in chat

Posted

Nu merge sa bag nici o tema imi da eroare :(((((((((((((((((((

Ajutatima va rog frumos :o3

uitati eroarea :

Fatal error: Call to undefined method app_forums_classes_topics::pageToSt() in /home/a5055273/public_html/cache/skin_cache/cacheid_5/skin_topic.php on line 852

Posted

Am rezolvat problema era de vina tema nu era corespunzatoare versiunei ipb .... Dar mai am o problema am instalat Auto welcome member toate frumoase , dar nu posteaza unde am pus eu .. ma puteti ajuta? :(

Posted

AdminCP- Other Apps-Auto Welcome Members- Manage Welcome .. si fa-i setarile corespunzator .. :D si nu uita sa verifici daca e setat pe "Enabled"

• Upvote 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.