Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna ziua,

Acum 2 saptamani am primit de ziua mea un Samsung Galaxy S3 16GB, si am descoperit jocurile Grand Theft Auto pentru telefon. Acum eu am incercat sa le iau fara bani, pentru ca sunt scumpe, si la Grand Theft Auto:Vice City si la Grand Theft Auto: San Andreas cand le descarc imi spune la descarcarea pachetelor aditionale: Download failed because you may have not purchased this app, si am vazut ca cineva la comentarii a spus ceva de genul(tradus in romana): "Rootati-va telefonul si folositi Lucky Patcher, in care dati unpatch la joc si va merge.".  Am vazut o gramada de avantaje si dezavantaje si mi-e foarte frica sa-l rootez(pentru ca daca il stric, altul nu mai primesc, ma refer la telefon), dar in acelasi timp imi doresc foarte mult si jocurile de la Rockstar Games: Seria Grand Theft Auto.

Ce ar trebui sa fac? Stiti voi alta cale sa obtin aceste jocuri inafara sa rootez telefonul sau sa le platesc? Apreciez parerea dumneavoastra.

Posted

Salut,

In principiu, operatia de root-are este reversibila, insa, pot aparea si erori, si atunci se complica putin lucrurile. Daca telefonul este nou si ai garantie, daca faci root de regula pierzi garantia (daca duci telefonul root-at la garantie). Totusi, asa cum am spus mai devreme, se poate face un-root si reseta flash counter-ul (responsabil cu inregistrarea numarului de flash rom-uri custom instalate): http://au.ibtimes.com/articles/497322/20130807/unroot-samsung-galaxy-s3-gt-i9300-reset.htm#.U6bLXZnfpaR

Din punctul meu de vedere, nu prea merita sa faci root pentru jocurile alea, mai ales daca telefonul se afla inca in garantie si nu esti prea experimentat. Am jucat GTA pe un telefon mobil cu GTA si iti spun sincer ca e mult mai dificil (din cauza controlului) sa faci o misiune decat pe PC (deci s-ar putea sa te enerveze).

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.