Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare, as avea si eu o intrebare. Sa zicem ca eu in fiecare zi stau vreo 5-6 ore cu torrent-ul deschis, uneori chiar mai mult la seed. Aveam torrente gen The Godfather I, II, III, The Shawshank Redemption, The Hobbit, filme destul de cautate si celebre.Dar ratia sa zicem ca crestea cu 0.01 sau 0.02 in vreo cateva zile de stat la seed. Oricum, torrentele trebuie sa fie proaspat aparute si sa fie cautate ca sa imi creasca ratia ? Gen sa zicem ca o sa apara The Amazing Spiderman II, daca o sa il iau atunci o sa imi creasca ratia ? Si inca ceva torrent-ul trebuie sa fie neaparat freelech sau se poate si simplu. Acum, de exemplu, am luat Watch Dogs, a trecut ceva vreme de cand a aparut, dar ma gandeam ca o sa ma ajute la crescutul ratiei. Daca stiti modalitati de a imi crestie ratia, legal, fara sa incarc vreo regula a celor de la Filelist, va rog sa imi spuneti.

Posted

Arunca o privire peste raspunsul meu de aici:

Ce te intereseaza, mai exact:

Ratia = raportul dintre cantitatea de informatie impartita/upload si primita/download (daca ai descarcat 10 GB si ai uploadat 5 ratia ta va fi 0.5).

De asemenea, vezi si:

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.