Jump to content

Cum Adaug Servere De Jocuri In Siderbar Ipb?

Go to solution Solved by Kennzo,

Recommended Posts

Posted

Salut !

De curand am deschis o comunitate gaming IPB , si as dori sa pun si eu urmatoarele la ea :

1. Pe unele comunitati IPB am vazut ca au in dreapta , serverele inscrise in gametracker si arata jucatorii online etc., asta as vrea sa stiu cum pun !

2. Ma mai gandesc ce mai vreau sa stiu  :)

Multumesc !

Posted

pai am gasit o tema ipb pe net si are doar 2 fisiere .xml :|

Fiserele .xml de tema.. AdminCP- Look & Feel - Skin Management - Import Skin Set - selectezi fiserul .xml din PC apoi - Import Skin Set.. si la imagini procedezi la fel! :) succes :)

• Upvote 1
  • Solution
Posted

Asa daca doresti sa schimbi cu un avatar personalizat se procedeaza astfel, te loghezi in FTP:

public_html/ forumul tau / public / style_images / tema ta ( care doresti sa pui acel avatar --> intri in acel floder ) .. / folder-ul profile / si modifici cu imaginea dorita, imaginea ce trebuie sa o schimbi este:

default_large.png

inlocuiesti cu cea dorita si done! :D ..

Problema 2.. Pentru gradele de pe forum:

AdminCP- Members- Member Groups- Manage Member Groups .. si personalizezi de acolo, spre exemplu:

la Administrator:

Group Formatting Prefix

<b><span style="color: #F20006">

si nu uita la Group Formatting Suffix sa pui:

</span></b>

Salvezi si e totul oke! :) .. daca mai ai intrebari, ti-as fi recunoscator daca ai deschide topic nou, deoarece ai posibilitatea sa nu ti se mai raspunde! Deschide topic separat.. pentru orice problema ce o intampini! Succes!

• Upvote 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.