Jump to content

Data

+Helpers
 • Content Count

  283
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Everything posted by Data

 1. Mxhost.ro - Poti plati prin Card Srkill( poti incarca in cont prin paysafecard, trebuie sa iti faci un cont https://www.paysafecard.com ). Metoda asta este mai avantajoasa, deoarece cei de la Skrill iti iau 3% comision..pe cand cei la paysafe iti ia 15% sau 25%, nu mai stiu...
 2. Data

  problema scris

  Sterge ghilimelele " "
 3. Este ok pentru inceput, cu TVA va ajunge undeva la 4.68euro(tva 20%)
 4. Serios? Iti recomand https://ro.easyhost.com/gazduire-web, folosesc si cei de la emag.ro. Celelalte recomandari nu o sa tina la un E-commerce, Krond si mxhost.ro sunt ok, mxhost.ro au si pachet special pentru E-commerce https://www.mxhost.ro/gazduire-ecommerce-magento/ (un pic cam scump). Daca ai nevoie de ajutor imi lasi un PM.
 5. https://webflake.sx/files/category/72-themes/ http://ipbmafia.ru/files/category/37-temy-i-dizayn/ Iti faci un cont pentru a putea descarca.
 6. Tocmai de asta i-am recomandat doar domeniu de la ei, ofera putina memorie pMem(memorie fizica) si nu prea duce o platforma ca IPB...
 7. HZone sunt cat de cat ok, dar iti voi recomanda ceva mai bun: Domenii: https://www.edomenii.ro/ , https://hostico.ro/domenii/ Webost: Simplenet.ro (folosit de acest forum)
 8. Si care-i satisfactia? sa joci tu si cu alti 31(de tu)? Interesant mod de a arunca banii! Care-i diferenta intre boti si metoda asta?
 9. Posteaza ce ai in defaultHeader
 10. Applications & Modules > Manage Applications & Modules
 11. Trebuie sa stergi acele " " De ex: <font color=CODCULOARE>DR</font>
 12. Nu inteleg ce ai cautat in baza de date.. Schimba numele tabelului mrx.members in members
 13. Ii contactezi pe cei de la host sa iti faca mutarea pe acel domeniu.
 14. Multumim! Daca inafara de background nu mai apare nimic, iti dai seama ca nici popup nu apare? Se va rezolva problema asta in cel mai scurt timp.
 15. Dezactiveaza adblock, din cauza reclamelor din header blocheaza tot continutul...
 16. Nu are importanta ce ns-uri ai tu puse pe domeniu, la acea firma este deja inregistrat un serviciu de webhost pe domeniul tau. In cazul asta ia legatura cu cei de la host, sa scoata din uzura domeniul.
 17. Cand ai schimbat ns-urile ai asteptat macar minim 24h sa se propage?(propagarea se realizeaza in 24-48h)
 18. Cand ceri parerea noastra asigura-te ca ai un design unic, cateva edit-uri(penibile) le poate face oricine..
 19. Posteaza ce ai in defaultHeader
 20. Pe tema default intr-adevar nu avea cum sa ii mearga daca nu seteaza tema pe contul lui.. Problema temei se trage din folderul principal al temei. Principala problema ar fi panel-ul de samp(daca nu ma crezi, lasa-l acolo sa te convingi) Ma bucur ca nu ai stiut sa zici un "Multumesc". Bafta!
 21. E posibil sa ai shell Imi dai PM cu adresa forumului daca vrei sa te ajut.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.