Jump to content

Parintele Ion

Members
 • Posts

  102
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Parintele Ion last won the day on November 11 2017

Parintele Ion had the most liked content!

1 Follower

Recent Profile Visitors

3,619 profile views

Parintele Ion's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

-4

Reputation

 1. Este cineva interesat de a cumpara comunitatea bny.ro ? Server public cit de cit populat , cu oameni permanenti addons unic , modificat special. server teamspeak configurat. forum cu tema unica creata de noi. server de mix la fel configurat. comunitatea a avut si succes pe partea de mixuri. host TNI pret negociabil.
 2. La fel si eu am patit cu ei. Asistenta lucreaza foarte greu, pentru ca sa imi schimbe niste ns-uri a trebuit sa astept vreo 4 zile. Dupa ce le-am trimis un mesaj asa mai urit, imi raspund ca sa nu fiu agresiv. O sa platesc si o sa mut domeniul in alta parte, cu ei nu mai dai inainte.
 3. si cam , cum se poate de facut aceasta ?
 4. {{if !( $comment->hidden() === 1 && ( $comment->canUnhide() || $comment->canDelete() ) )}} {{if $comment instanceof \IPS\Content\Reputation and settings.reputation_enabled}} {template="reputation" group="global" app="core" params="$comment, 'ipsResponsive_noFloat'"} {{endif}} {{endif}} aceasta o am pusa acolo.
 5. salut. am gasit o chestie recent la tema de pe forumul meu, nu este butonul de like up si astea. daca pun alta tema, sunt prezente butoanele. cum le adaug si in aceasta tema sa fie ? ipb4.2
 6. Nustiu de ce, dar cind intru la voi pe forum, deodata mi se duce gindul spre area-games. Mi se pare prea intunecat forumu , nu se da placut pentru ochi. Dupa mine nu e cea mai potrivita combinatia de culori albastru/galben.
 7. Presupun, că este vorba de restricție de upload, default e setat la 2 mb ,tema avind dimensiuni mai mari. Da ticket la host să îți mărească aceasta,
 8. Parintele Ion

  Banner

  eu fara vreo intentie rea, doar am concretizat pentru sebastian, ce doreste baiatul cela. caci imaginea de la mine si e luata. si nu am invinuit pe nimeni de plagiat sau ceva de genul. nu noi am inventat acest efect.
 9. Parintele Ion

  Banner

  Face referire la efectul spiders in header,care e prezent la mine pe forum.
 10. am reinstalat windows ,totul s-a rezolvat,merge.
 11. am sters acuma isoricul, la fel. alt motor de cautare , la fel. data si ora sunt setate automat, si da sunt corecte
 12. Salut. De 2 zile deja, cind accesez forumul meu, imi arata ca tot se incarca, si e pagina alba. se incarca, se incarca si nu face nimic altceva,doar pagina alba. am ipb. 4.1.8 ip nu este banat la hosting,deoarece cu alt pc din retea merge. problema este doar la pc meu. Am incercat cu 3 browsere diferite. Am sters cockies. Nu cunoasteti cum se poate de rezolvat ?
 13. pai,cred ca ar fi ok direct pe banner
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.