+Nameless Posted October 10, 2007 Report Posted October 10, 2007 Vreau si eu admin de cand joc cs am jucat cu coduri asa ca deosebesc rpd un codat,dar de cand mia zis cineva sa nu mai joc cu coduri ca nu mai invat nimic am inceput sa joc fara adik am luato de la capat..........................Ce trebuie sa fac pt admin?
Tavicu Posted October 10, 2007 Report Posted October 10, 2007 Nu prea trebuie sa faci nimic! Pentru ca nu se dau admine! Si daca se dau nu se dau ca vii sa postezi tu etc... se dau pe alte motive!
+Nameless Posted October 10, 2007 Author Report Posted October 10, 2007 Nu prea trebuie sa faci nimic! Pentru ca nu se dau admine! Si daca se dau nu se dau ca vii sa postezi tu etc... se dau pe alte motive! ← poti sa imi spui motivele?
+PAUL-XX Posted October 11, 2007 Report Posted October 11, 2007 aditza si valabil ptr cei ce se prostesc si nu vor sa inteleaga,nu mai puneti intrebari aiurea ca genul"poti sa imi spui motivele".aditza pricepe nu iti da si cu asta basta,plus usnt destui admini asa ca laso balta cu insistentele ca nu reuesti nimik.
+Nameless Posted October 13, 2007 Author Report Posted October 13, 2007 aditza si valabil ptr cei ce se prostesc si nu vor sa inteleaga,nu mai puneti intrebari aiurea ca genul"poti sa imi spui motivele".aditza pricepe nu iti da si cu asta basta,plus usnt destui admini asa ca laso balta cu insistentele ca nu reuesti nimik. ← bine am priceput,dar voi dati admine la codati.............
Tavicu Posted October 14, 2007 Report Posted October 14, 2007 bine am priceput,dar voi dati admine la codati............. ← Joaca si tu cu coduri si poate iei si tu admin!
+Hell_Spawn Posted October 14, 2007 Report Posted October 14, 2007 Joaca si tu cu coduri si poate iei si tu admin! ← Sau poate un ban
+Nameless Posted October 14, 2007 Author Report Posted October 14, 2007 Joaca si tu cu coduri si poate iei si tu admin! ← daca joc cu coduri nu o sa mai invat cs
+St3aLth-CS Posted November 3, 2007 Report Posted November 3, 2007 daca joc cu coduri nu o sa mai invat cs ← ) ba cat 3 ani ai !?!? daca joc cu coduri nu mai invat mi-a spus unu ca daca joc cu coduri numai invat dute ba ca esti penibil
+Hell_Spawn Posted November 3, 2007 Report Posted November 3, 2007 Stealth a spus nu o sa mai invat nu, nu mai invat, citeste mai cu atentie
+Smeagoll Posted November 4, 2007 Report Posted November 4, 2007 Terminatio cu off topicul ca indata ploua cu warnuri!!!
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now