Jump to content

Gateway Ofera Sisteme Quad-core Ieftine


PAUL-XX

Recommended Posts

In timp ce ambii producatori de procesoare, Intel si AMD pregatesc noi generatii de produse ,actualele si viitoarele procesoare quad-core isi fac loc in sisteme adresate segmentului mainstream, pana acum fiind destinate nivelelor de top.

Gateway pregateste pentru sezonul de varf ce urmeaza, configuratii noi adresate categoriei medii de pret.

In plus se pare ca exista un trend de orientare catre piata de notebookuri insa desktopurile vor beneficia de procesoare quad-core si configuratii de varf la preturi foarte bune

Un sistem care urmeaza sa apara in cel mai scurt timp pe piata este construit in jurul procesorului Core 2 Quad Q6600 si a chipsetului G33 de la Intel, va avea 3 Gb de memorie RAM, un hard-disk de 500 Gb si o placa video GeForce 8500GT, toate acestea la pretul de 960 de dolari, un pret excelent daca observam un produs similar de la Dell care costa nu mai putin de 1400 de dolari.

Trendul scaderii de pret se observa si la calculatoarele care nu sunt produse de vreo firma prestigioasa, acum se pot gasi configuratii care au la baza Core 2 Quad la pretul de 700 de dolari.

In acelasi timp compania Gateway ofera, tot pentru sezonul sarbatorilor de iarna si notebookuri cu o diagonala de 17 inci procesor Core 2 Duo, 1Gb de memorie RAM si un hard-disk de 250 de Gb la un pret de 950 de dolari.

Sursa:hit.ro

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.