Jump to content

Adaugare Iconite Multiple Rankuri In Ipb

Go to solution Solved by Kennzo,

Recommended Posts

Posted

Pentru adaugarea acelei imagini, du-te la: Members -> Members Groups -> Manage Members Groups -> Click pentru editarea grupului respectiv la "Group Icon Image" adaugi link-ul imaginii dorite.

„Omul din betie se mai desteapta, dar prostul din prostia lui niciodata”

„Niciodata nu te pune la mintea unui idiot, te duce la nivelul sau si te bate cu experienta.”

Am ramas o legenda peste tot pe unde am fost, am sa raman o legenda peste tot pe unde voi merge - Frenzy

• Solution
Posted

Da-mi PM si te ajut

Adauga si asta : http://webflake.sx/files/file/297-dp32-secondary-group-icons/

Dupa cum ti-a zis si BlueSkillZ ai nevoie de acel hook.. apoi te duci in AdminCP - System - System Settings - tab-ul Hook - selectezi grupurile excluse la care sa nu apara emblema in topic, doar toate acestea dupa ce ai instalat hook-ul la Manage Hooks

Posted

Dupa cum ti-a zis si BlueSkillZ ai nevoie de acel hook.. apoi te duci in AdminCP - System - System Settings - tab-ul Hook - selectezi grupurile excluse la care sa nu apara emblema in topic, doar toate acestea dupa ce ai instlat hook-ul la Manage Hooks

Sa poate pune mai mult de 2 grade, foloseste ctrl+click la secondary sa poti pune mai multe

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.