Jump to content

BlueSkiLLz

+Helpers
 • Content Count

  325
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

BlueSkiLLz last won the day on July 29 2014

BlueSkiLLz had the most liked content!

Community Reputation

72 Excellent

About BlueSkiLLz

 • Rank
  Membru
 • Birthday 11/11/1994

Contact Methods

 • Yahoo
  dsk_lucian
 • Skype
  blue.skillz

Profile Information

 • OS
  Windows 8.1 PRO
 • Location
  Iasi

Recent Profile Visitors

3,659 profile views
 1. Instaleaza o versiune mai noua sau versiunea in sine de WIFI ... uneori windows 10 instaleaza drivere default si ar putea sa fie asta.. daca detii laptop ,intri pe site-ul oficial al lui.
 2. https://googiehost.com/signup.html Webhost 1000 mb free si cel de ultimate este 0,01 dolari O lista mare de webhosting free dar nu toate ultimate aici http://www.ultimatetech.org/top-free-web-hosting-providers-with-free-domain/5/ Iar recomandare mea este http://www.gbfreehosting.com/ Mult succes!
 3. Varianta 1 Intra la Chrome menu pe bara de instrumente a browserului. Selecteaza Settings. Scroll down de tot , vei ajunge "Restore Setting" si apasa click pe "Restore Setting" Acest lucru este doar daca ti-ai logat cu contul tau personal de google pe el. Varianta a 2-a Incearca sa iti setezi fontul manual. Intra la Chrome menu pe bara de instrumente a browserului. Selecteaz Settings. Click pe Show advanced settings. Iar la "Web Content" section, foloseste "Font size cu ce vrei tu si da click pe "Customize fonts"
 4. Scump, dincolo era mai ieftin! PS: Poate peste cativa ani..
 5. Se afla la <!-- ::: FOOTER (Change skin, language, mark as read, etc) ::: --> Dar da-mi link cu forumu tau, sa iti spun si ce imagine .
 6. Fara parola! Site-ul era lunestii. Daca ti-l doreai pe acelor de la ecila, care a fost[3d] , nimeni nu-l are.(doar ei) Dar uite, asta asemanator.Daca ai experienta in PS iti urez spor la treaba. http://www.solidfiles.com/d/52df709f5b/index.rar
 7. Tot ce am facut a fost,click dreapta pe folder , Properties si am debifat hidden. Multumesc tuturor pentru ajutor, am rezolvat problema.
 8. Deci cred ca virusul am scapat, dar folderele originale sunt pe hidden, a trebuit sa setez pe show hidden files
 9. Am incercat cu Malwarebytes Anti-Malware, mi-a depistat virusul, dar nicio schimbare. Sper cu Bitdefender sa rezolve ceva.
 10. Imi dadusem seama ca e virus, iar daca as pune un antivirus, nu rezolva situatia cu folderele. @Terror va dura ceva timp, pentru ca sunt multe folderele si prosti. Poate exista si alta modalitate.
 11. Păi toate folderele din laptop sau schimbat în extensia *.scr, problema mi se datorează de la un stick, în care avea un folder cu aceeaşi extensie. Din păcate nu pot să şterg nimic, pentru ca acele foldere tot reapar,aş putea da format dar nu doresc să pierd nimic. Am instalat şi windows-ul, din C au dispărut, dar din local disk-ul D , nu. Căutând pe google , multe dintre acesta problemă , spun că trebuie să dau format, dar eu nu doresc să pierd nimic. Cum aş putea să rezolv această problema?
 12. Din cate mi-ai zis tu pe Y!M ca nu ai nimic in public_html iar hostul a fost abia cumparat, problema se trage de la firma de hosting, ei folosesc un cpanel nulled iar google l-au detectat ca fiind virus... deci fa un ticket celor de la host.
 13. Look & Feel >Skinul tau > Global Template > userInfoPane CTRL+F si cauta member_title , dupa inlocuieste cu cei jos <if test="membertitle:|:$author['member_title']"> <ul class="ribbon"> <li class="ribbon1"> <div class="Rleft"></div> <div class="Rright"></div>{$author['member_title']}</li> </ul> </if> <ul class="ribbon"> <li class="ribbon2"> <div class="Rleft"></div> &
 14. Am gresit topicul, sa imi stergea cineva reply
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.