Jump to content

Cristi Cristian

Members
 • Posts

  27
 • Joined

 • Last visited

About Cristi Cristian

 • Birthday 11/05/1997

Profile Information

 • Location
  Bucuresti
 • Interests
  Friends

Recent Profile Visitors

1,769 profile views

Cristi Cristian's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

2

Reputation

2

Community Answers

 1. Am precizat ca doresc acel hook care arata topul membrilor care au postat in ziua respectiva. "o lista cu topul membrilor ce au postat in ultimele 24h."
 2. Salut, dupa cum spune si titlul, as dorii si eu hookul today posters bottom. Adica, sa apara langa "Members Online Today" o lista cu topul membrilor ce au postat in ultimele 24h. Folosesc ipb 3.4.9.
 3. Salut. Vreau sa modific ca data de nastere sa nu mai poata fi modificata dupa inregistrarea membrului. Am cautat in ACP, dar nu am gasit asa ceva si m am gandit sa modific tema ca sa nu se mai poata accesa functia "Birthday" din UserCp. Acest camp as vrea sa l sterg: Daca pot face si altceva in afara de modificarea aceasta ar fi super :). Multumesc de ajutor!
 4. Forum: www.mnx.ro/forum Site: www.mnx.ro Reznick: www.mnx.ro/reznick Ce spuneti de comunitatea asta? Aceasta comunitate e axata pe lucrurile simple, de bun gust din 2008 pana in prezent, ci nu pe artificiile pe care astazi le gasesti peste tot.
 5. Imi da eroare: http://i.imgur.com/z8DGjT2.png Pe langa asta, hookul nu ma recunoaste ca si admin (cand vreau sa dau un award):
 6. Momentan nu dispun de foarte multi bani incat sa cumpar un astfel de hook. Multumesc, sper sa mearga. Revin cu edit.
 7. Salut, am nevoie si eu de hookul awards pentru versiunea 3.4.5. Am incercat 3 hookuri si degeaba, unul imi dadea eroare la configurare awards.php, unul la "give award"... Am cautat aici un topic de genu' si singurul in care era postat un astfel de hook era pe comunitatea webflake care imi arata ca site ul e cazut. Va rog sa ma ajutati, multumesc.
 8. http://i.imgur.com/DUxhqLd.png Am modificat, eram constient ca trebuie sa fac asta. Mutumesc oricum Noul cod globalTemplate Ps: Am gresit in primul post cu o informatie. Am gresit, nu din wrapper ci din nav_wrapper --> admin_bar.
 9. Salut, as dori ajutorul dvs. in legatura cu schimbarea user navigations din wrapper in admin_bar. Tema este deflection, folosesc ipb 3.4.5. Poza pentru a intelege mai bine: http://i.imgur.com/Gya4n02.png Cod GlobalTemplate *Am incercat si singur, dar nu am reusit... Imi apareau cele de la user sus pe admin bar, dar erau aranjate foarte urat: logoul si bannerul_bg erau redimensionate si le-a schimbat locul noul cod.
 10. Mare dreptate ai avut, iti multumesc mult de tot si scuze ca ti-am rapit din timp. Am luat de la alta tema codul de la 'topicViewTemplate' si l-am pus la tema respectiva. *Nu mergea sa dau edit Scuze de dublu post.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.