Jump to content

Sony Ericsson A Lansat Walkman Cyber-shot


PAUL-XX

Recommended Posts

Sony Ericsson anunta astazi ca telefoanele W910 Walkman si Cyber-shot K850 vor fi disponibile in magazine incepand cu aceasta luna. Din momentul lansarii modelului W800 in august 2005, vanzarile telefoanelor Walkman au atins cifra de 45 de milioane de unitati. Primul telefon Cyber-shot a fost lansat in iunie 2006 iar acum atinge pragul de 13 milioane de telefoane vandute. Modelele W910 si K850 se mandresc cu viteze Turbo-3G (HSDPA) pentru descarcare rapida a muzicii si a altor continuturi si vin echipate cu functii unice.

K850i_Back_Luminious_Green.jpg

Telefonul W910 Walkman este conceput pentru divertisment, fie ca este vorba de muzica, jocuri 3D, filmulete sau acces la Internet de mare viteza. De asemenea iti permite sa-ti alegi muzica, exact cum iti doresti. Selecteaza functia Shake Control si doar misca telefonul pentru a manevra jocurile sau pentru a sari la urmatoarea melodie. Sau opteaza pentru functia SensMe si descopera muzica care sa se potriveasca dispozitiei tale. W910 poate stoca pana la 900 de melodii favorite pe cardul Memory Stick Micro de 1GB.

W910i_Front_Closed_Hearty_Red.jpg

Telefonul K850 Cyber-shot este dotat cu o camera foto de 5 megapixeli cu autofocus, blit Xenon si Video Light care impreuna ajuta la producerea unei imagini digitale adevarate. Functia Photo Fix regleaza automat balanta de lumina cu ajutorul unui click pentru a obtine cea mai buna fotografie. ????n momentul captarii unui subiect in miscare, spre exemplu in cadrul unei competitii sportive, poti selecta functia BestPic si surprinde noua imagini dintr-o apasare. Apoi o alegi pe cea mai buna si le stergi pe celelalte.

K850i_Front_Luminious_Green.jpg

Sony Ericsson W910 Walkman va fi disponibil in culorile Hearty Red sau Noble Black. Telefonul K850 Cyber-shot va fi comercializat in culorile Velvet Blue sau Luminous Green. Ambele vor fi disponibile in magazine in pietele selectate din luna octombrie 2007.

Sursa:HIT.ro

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.