Jump to content

Vand Monitor Lcd Samsung 943Nw

Lus

Recommended Posts

Vand monitor LCD Samsung 943NW, Negru, 19'', folosit 3-4 ani. Are putin ghosting, dar cred ca e de la conector, daca misti putin cablul isi revine (desi, nu pentru mult timp, n-am incercat cu cablu nou sa vad daca face la fel). Mai apare o problema atunci cand folosesti butonul pentru setari auto, in sensul ca, atunci cand e apasat, calibrarea se face prost si apare un border negru in partea de sus. Dar tind sa cred ca e din cauza ca folosesc un cablu DVI + adaptor VGA, deoarece problema a aparut exact dupa ce am schimbat placa video. Ca si aspect arata ok, nu are zgarieturi sau chestii lipite, nici pixeli morti. 

Dupa cum spunea, are aproape 4 ani, nu mai am garantia si nici cutia lui. Cablul VGA il pot da, daca e necesar, dar e mai vechi ca monitorul.

Pret: 100 RON. Il aduc eu daca sunteti din Iasi, prin curier inafara.

(nu l-am mai scos pentru poze, am facut doar una)

DSC_0334.jpg

• Upvote 1

fWy1P.gif

UP. Revin cu modificari. Am reusit intr-un final sa-l testez pe vechiul meu sistem. Se confirma presupunerea, l-am testat pe o placa video GT240 cu acelasi cablu DAR fara adapatorul DVI pe care il foloseam eu pentru conectarea la GTX660. Atat ghostingul cat si problema cu Autoadjust a disparut.

Probleme erau acestea: 

-nu stiu cat de bine se vede, dar ce e incadrat cu roshul era borderul negru, se vede mai clar in partea de jos; practic, nu-mi recunostea rezolutia, ori din cauza placii video (GTX 660) ori din cauza adaptorului VGA-DVI.

http://oi59.tinypic.com/2gwawp0.jpg

-iar aici ghostingul care nu prea se vede, decat in partea de sus in lungul ferestrei se poate observa cu greu o linie; era vizibil mai mult cand misca fereatra

http://oi61.tinypic.com/2h308es.jpg

Iar aici am filmat "testul" din seara asta. Dupa cum se vede, rezolutia este recunoscuta (repet, GT240 cu cablu VGA-VGA, fara adaptor, atat cu cel pe care il aveam si unul nou), iar ghostingul nu apare de loc. 

In alta ordine de idei, se pare ca monitor merge ok. In concluzie, voi creste pretul la 150, transportul il voi plati tot eu sau, cum s-a zis mai sus, caut la "varu".

fWy1P.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.