Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cum as putea sa fac si eu ca la unele categorii sa apara: Pentru a avea acces la aceasta categorie trebuie sa te inregistrezi! ?

Multumesc pentru ajutor!

Posted

Deci, am făcut cum spune acolo.

Am căutat:

<foreach loop="forums:$_data['forum_data'] as $forum_id => $forum_data">

în boardindextemplate

Am adăugat după, codul care spune acolo:

<if test="$cat_data['id'] = 1"> <php>$groups = array(1, 2, 3);</php> <if test="in_array($this->memberData['member_group_id'],  $groups)">    <style type='text/css'>        #category_XX.category_block  {            position:  relative;        }        #category_XX:after  {            content:  "Customers Only";            background:  url("{style_images_url}/transw80.png") repeat;            background:  rgba(255, 255, 255, 0.8);            position:  absolute;            top:  0;            left:  0;            right:  0;            bottom:  0;            font-size:  30px;            line-height:  350px;            text-align:  center;            z-index:  10;            cursor:  normal;            }        </style>        </if></if>

Şi l-am modific astfel:

<if test="$cat_data['id'] =1"> <php>$groups = array(1);</php> <if test="in_array($this->memberData['member_group_id'],  $groups)">    <style type='text/css'>        #category_XX.category_block  {            position:  relative;        }        #category_XX:after  {            content:  "Pentru a avea acces la această categorie trebuie să fii autentificat";            background:  url("http://i.imgur.com/owF8hud.png") repeat;            background:  rgba(255, 255, 255, 0.8);            position:  absolute;            top:  0;            left:  0;            right:  0;            bottom:  0;            font-size:  30px;            line-height:  350px;            text-align:  center;            z-index:  10;            cursor:  normal;            }        </style>        </if></if>

Să apară la prima categorie, să fie vizibil doar de către Vizitatori şi să apară cu acel overlay şi cu mesajul de "Pentru a avea acces la această categorie trebuie să fii autentificat"

Poate că nu am făcut eu bine modificările la cod, puteţi lua voi codul default şi să faceţi modificările corect, link către forumul meu e în semnătură.

Mulţumesc celor care mă ajută.

• Upvote 1
Posted

Modifica:

<style type='text/css'>        #category_XX.category_block  {

cu numarul primei categorii, in loc de XX acel pune ID primei categorii

si modifica si:

#category_XX:after  { 
Posted

mulţumesc, am rezolvat, dar e prea luminos şi când nu sunt autentificat să văd dacă merge prima categorie şi a doua sunt lipite.

Posted

Am făcut asta cu luminozitatea, am făcut-o neagră şi se vede destul de bine, dar opacitatea e mai mare decât categoria:

JwOX79r.png

Şi să nu mai fie lipite,sunt lipite doar când eşti vizitator şi apare faza aia,atunci sunt lipite.

Posted

Hmm :-? nu cred ca incurca cu nimic.. asa am si eu :-? ..

sau incearca sa schimbi:

position:  absolute; 

cu:

position:  relative; 
  • Upvote 1
Posted

Cu "relative" arată mai urât, totuşi cum aş putea să îl fac să nu fie lipite categoriile?

Posted

Cu "relative" arată mai urât, totuşi cum aş putea să îl fac să nu fie lipite categoriile?

Mie nu mi se par lipite :-?

• Upvote 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.