Jump to content

Recommended Posts

Posted

Probabil va ganditi de ce am deschis acest topic, dar vreau sa va prezint antrenoarea mea de handball, un link util ( click aici ) , probabil putini ati auzit de Maria Török-Duca, dar am marea onoare ca aceasta persoana sa ma antreneze pe mine , cat si intreaga mea echipa! Ne-a dezvaluit intregile tactici de depasire a adversarului, si tot ce este esential si de folos in handball..

Cititi acel ``mic`` istoric al Mariei-Török-Duca si spuneti-mi ce parere aveti! :)

Ps: Probabil multi dintre dvs considera handbalul un sport ``mort`` , desii este mult activ decat fotbalul, deci rog iubitorii de handbal sa lase aici reply :) Multumesc anticipat!

Ce ziceti? :) :> mare onoare pe mine, asa-i?! :)

O sa revin pe parcurs cu mici edit-uri sa va arat niste poze minunate de la campionat!! poze recente:D

• Upvote 1

Posted

29koxo3.pngkbafk2.jpgf1wjus.jpgzwf5kw.jpg2akea1g.jpg

Acestea sunt numai cateva poze cu dansa! :) Pentru cine e interesat.. imi poate cere prin PM adresa de facebook ( a doamnei-antrenor ) pentru mai multe poze, sau informatii! :)

• Upvote 1
Posted

Macar daca era tinerica mai veneai la hanbal :P, asa nici nu m-as ridica din pat :))

Gresit! ... nu stii ce vorbesti ;) oamenii batrani sunt cu experienta.. si + de asta cu o asa mare handbalista --> ai citit istoricul?! .. imposibil... cu drag te duci la antrenamente sa inveti ceva nou si folositor! ;) .. tinerii din ziua de astazi nu apreciaza ceea ce au! ;) .. nu stii ce vorbesti! ..

Ps: Am avut si antrenori tineri si nu stiu mai nimic :-j .. m-am convins de ei! ..

• Upvote 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.