sokka Posted July 31, 2014 Report Share Posted July 31, 2014 Am și eu o problemă cu redimensionarea semnăturilor, se fac mici, de precizat că în members groups, la fiecare grup, nu am pus opțiunea Max Width/Height . Nu am idee, care este cauza, sper să mă poată ajuta careva . Aștept păreri . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frenzy Posted July 31, 2014 Report Share Posted July 31, 2014 Un screenshot? Si sa fii mai explicit. Incepand cu 'ce versiune de ipb folosesti'. Quote „Omul din betie se mai desteapta, dar prostul din prostia lui niciodata” „Niciodata nu te pune la mintea unui idiot, te duce la nivelul sau si te bate cu experienta.” Am ramas o legenda peste tot pe unde am fost, am sa raman o legenda peste tot pe unde voi merge - Frenzy http://ecila.ro/forum/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokka Posted August 1, 2014 Author Report Share Posted August 1, 2014 Un screenshot? Si sa fii mai explicit. Incepand cu 'ce versiune de ipb folosesti'. 3.4.6 Exemplu: Poza de la o semnătură, în full, aici și un screen aici, cum se vede la semnătură . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solution sokka Posted August 4, 2014 Author Solution Report Share Posted August 4, 2014 Am rezolvat . Căutați sus la 'search', în ACP, următoarea frază "Automatic resize image force size" , la mine era setat pe 160, i-am pus 0, iar acum pozele, apar full . Tutorialul poate fi găsit și aici . 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts