Jump to content

Problema Schimbare Forum Stats Ipb Si Eliminare Sidebar

Go to solution Solved by Kennzo,

Recommended Posts

Posted

salut, am incercat un cod pentru "" va pun o poza mai jos:

post-33160-0-42859500-1408178591_thumb.p

Problema e ca apar topics si replies si in stanga sus, si cand incerc sa le scot se duce si stilul ala de la borduri.

A doua problema e ca nu stiu cum sa scot sidebarurile sa se intinda subforumurile:

post-33160-0-05301000-1408178707_thumb.p

Vreau sa se intinda bordurile si categoriile sa se ajese si subforumurile.

Posted

Daca scrii sidebar in casuta de cautare de pe forum gasesti cel putin 5 topicuri in care se explica cum se poate scoate.

In cazul modificarii stilului statisticilor categoriilor cel mai probabil ai gresit ceva la "instalare", sau tema ta e putin diferita si nu ai modificat corespunzator.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Daca scrii sidebar in casuta de cautare de pe forum gasesti cel putin 5 topicuri in care se explica cum se poate scoate.

In cazul modificarii stilului statisticilor categoriilor cel mai probabil ai gresit ceva la "instalare", sau tema ta e putin diferita si nu ai modificat corespunzator.

Tema e deflaction 3.4.6 , si am luat codul de aici

• Solution
Posted

Pentru problema cu TOPICS/Replies sa apara schimbat stilu`.. nu ai completat codu` corect! Pentru sidebar, am mai raspuns eu de cel putin 3 ori la unele topice! :)

• Upvote 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.