Cristian Iatagan Posted August 18, 2014 Report Share Posted August 18, 2014 Am facut modificari pana cand am ajuns sa nu mai am acces la admincp. Ca sa ajung sa am din nou acces la admincp am facut modificari din baza de date, am modificat multe chesti care nu stiu ce inseamna. Daca se poate sa-imi dati dintr-o baza de date de la groups (Member, Administrator si Moderators) satarile originale. Exemplu: g_id g_view_board g_mem_info g_other_topics etc..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kennzo Posted August 18, 2014 Report Share Posted August 18, 2014 da-i reparare baza de date Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristian Iatagan Posted August 18, 2014 Author Report Share Posted August 18, 2014 Nu primesc erori sau alte chesti, doar ca am modificat niste permisiuni care habar nam ce inseamna. Vreau sa fie cele originale. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kennzo Posted August 18, 2014 Report Share Posted August 18, 2014 Mai exact ce vrei sa faci?! .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Dreaming. Posted August 18, 2014 Report Share Posted August 18, 2014 Ba, din cate stiu eu e imposibil sa iti setezi permisiunile, ce domeniu are forumul tau ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristian Iatagan Posted August 18, 2014 Author Report Share Posted August 18, 2014 Mai exact ce vrei sa faci?! .. Am modificat acele permisiuni la g_acces_cp si multe altele. Am modificat la Member, Administrator si la Moderator. Multe erau trecute pe 0 si eu le-am trecut pe 1 si acum nu mai stiu ce am trecut pe 1 si ce nu. Si as vrea setarile originale. Daca observi, moderatorul are acces la admincp si la mai multe chesti. http://i.imgur.com/wzXZ64b.png Ba, din cate stiu eu e imposibil sa iti setezi permisiunile, ce domeniu are forumul tau ? .ro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kennzo Posted August 18, 2014 Report Share Posted August 18, 2014 fff.. ce-nsemna sa-ti bagi nasu unde nu trebuie! .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristian Iatagan Posted August 18, 2014 Author Report Share Posted August 18, 2014 fff.. ce-nsemna sa-ti bagi nasu unde nu trebuie! .. Nu mi-am bagat eu nasu, i-am dat cuiva sa faca niste grupuri separate pentru fiecare moderator, global moderator si a sters fondatorul. Iar Administratorul nu avea full acces la admincp. Alta metona mai simpla nu aveam. Sa reinstalez forumul - nu aveam chef Backup la baza de date nu aveam. Deci..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kennzo Posted August 18, 2014 Report Share Posted August 18, 2014 Vorbeste cu firma webhost sa-ti bage ultimul back-up facut de ei.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solution +Dreaming. Posted August 18, 2014 Solution Report Share Posted August 18, 2014 Reinstaleaza-l mai bine spus. . Daca vrei te pot ajuta sa il refaci.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts