Jump to content

Windows Ul Nu Se Mai Opreste La Shut Down

Go to solution Solved by Dan O.,

Recommended Posts

Posted

Si eu am senzatia ca siteurile alea teau cam afectat :-s.

Deci zici ca ai scanat de virusi/malware/gandaci de tot felu. 

Incearca sa vezi un restore point(nush exact cum e..cauta pe net). Si fa update-urile de la windows !

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Am încercat și alea ... problema persistă de câteva săptămâni .

Te rog să nu - ți mai dai tu cu părerea vis - a - vis de pers . mea . Mulțumesc !

Posted

SI eu te rog sa nu mai faci presupuneri pripite si deloc adevarate referitoare la motivatia mea de a posta! 

Deasemenea recomand o bere(sau o inghetata, in functie de varsta.. banui ca inghetata totusi) pentru atitudinea asta mult prea "relaxata" cu care tratezi aceasta discutie perfect normala.

love is a verb
Love is a doing word

Posted

​E dreptul meu sa tratez discuția cum consider ca este necesar , nu te - am acuzat dar nu vad rostul jignirilor , exprimandu - mi doar opinia pers . fără vreun afront la adresa omului  GoD .

Nu am încercat , Dan . 

O s - o fac .

• Moderators
  • Solution
Posted

Mie, problema nu imi suna ca a fi de la windows, ci undeva in zona placa de baza sau bios. Incearca si un upgrade de driver de placa de baza.

Posted

Mie, problema nu imi suna ca a fi de la windows, ci undeva in zona placa de baza sau bios. Incearca si un upgrade de driver de placa de baza.

N - ar fi rău . Am să încerc toate cele 3 soluții oferite de tine .

In fond , cu ajutorul tău am mai rezolvat o problema la Windows , fiind cam singurul care nu mi - ai sărit în cap nici când nu aveam dreptate - >>  . . .

• Upvote 2
  • Moderators
Posted

Inseamna ca m-ai prins intr-un moment zen. =)) De obicei sunt mai rau ca GOH.

Dar apreciez ca ti minte.. :)

S-ar putea ca solutia sa nu fie nici una din cele de le-am zis eu mai sus, dar asta-i partea interesanta la "troubleshooting".

Posted

Eu am patit (cei drept, sporadic, nu constant) sa dau shutdown si sa nu mi se inchida compu si era de la sistemu de operare... La o adica, sistemu de operare trimite semnalu catre hardware sa se opreasca :))

Ba Who, serios vorbind acum, invata sa glumesti si tu. Nimic din ce am zis nu a fost zis cu rautate. 

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Inseamna ca m-ai prins intr-un moment zen. =)) De obicei sunt mai rau ca GOH.

Dar apreciez ca ti minte.. :)

S-ar putea ca solutia sa nu fie nici una din cele de le-am zis eu mai sus, dar asta-i partea interesanta la "troubleshooting".

Eh , hai că nu ești așa rău . Singura fază mai aiurea care mi - ai zis - o a fost că - mi '' refulez '' nemulțumirea față de Dota 2 pe aici , fapt pt . care la momentul respectiv te - am băgat în aceeași oală cu Lus și cu Courage ... on my blacklist .

Mai apoi am realizat că atât tu cât și ei sunteți de treabă dar destul de '' stricți '' .

- GoH | GoD | Mielu'  - Poate că ție ți s - a părut amuzantă și fără vreun motiv răutăcios dar mie nu . 

## Voi încerca orice exceptând Upgrade - ul sau Downgrade - ul OS - ului .

Later edit : Chiar acum încerc 1 update la driver - ul plăcii de baza și Reset BIOS  . Vă țin la curent .

P . S - a mers cu update - ul . Voi oferi '' The best answer '' către Dan .

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.