andu Posted August 31, 2014 Report Posted August 31, 2014 Am o problema cu forumul meu IPB si nu stiu cum sa o rezolv. Dupa cum vedeti in poza de mai jos, adventure e deplasat fata de celalalte... ce pot sa fac sa nu mai patesc asta? si nu patesc asta numai la sub forum si la categori patesc:
gaby Posted August 31, 2014 Report Posted August 31, 2014 E posibil sa nu fii inchis bine tag-urile la grupul/grupurile pe care le ai pe forum. Uita-te in special la cel in care e Adriana Z. sa cum o/il cheama pe cea/cel care a postat ultimul in Adventure. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
andu Posted August 31, 2014 Author Report Posted August 31, 2014 Poti sa-mi explici mai detaliat sunt nou in asta si nu ma prea pricep foarte bine in ipb
Kennzo Posted August 31, 2014 Report Posted August 31, 2014 AdminCP > Members > Member Gropus > Manage Member Groups daca la Group Formatting Prefix ai: <span style='color:red;'><b> la Group Formatting Suffix trebuie sa fie: </b></span>
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now