Jump to content

Mesajul De Topic Nou Nu Se Afiseaza Corect In Shoutbox

Go to solution Solved by Kennzo,

Recommended Posts

Posted

Deci nu stiu cum sa fac,ma bate rau de tot.Ma puteti ajuta si pe mine sa mi se afiseze scrisul corect cand fac un new topic?

.:: Am creat un TOPIC nou. [[b][url= %topic_link ] [url= %topic_name% ] ([url= %forum_link% ])[/b]] - Vizioneaza-l! ::.

Il vreau asa dar nu afiseaza corect.

Nu ma prea pricep la ipb si incerc cu ajutorul vostru sa invat.

Respect http://pctroubleshooting.ro/

Posted

Ia incearca ce folosesc si eu.. doar sa schimbi tu acele expresii cum doresti tu si nu in ultimu` rand stilul si culorile convenabil..

1. Du-te in:

AdminCP > System > System Setings > tab-ul DevFuse > ShoutBox Topic Alert > Shoutbox Post

adauga in acel tabel de jos:

[color=#004c80][b]Topic nou[/b] [b]>[/b] [url=%topic_link%][b]%topic_name%[/b][/url] [b] > [/b][b]în categoria[/b] [b] > [/b][url=%forum_link%][b]%forum_name%[/b][/url] [b]  >[/b][b] postat de[/b][/color] [b][color=#004c80] > [/b][/color] [url=%profile_link%][b]%member_name%[/b][/url]

PS: Si nu uita sa bifezi si forumurile unde sa activeze mesaju` pe ShoutBox .. :)

Succes! :)

X2WfPrH.png

• Upvote 2
  • Solution
Posted

Daca se poate acel scris :| ca m-am chinuit de ceva timp si tot ma bat cu el nu stiu cum sa pun alea corect...

Mersi oricum ca mi-ai oferit pe al tau dar ...

Incearca:

.:: [url=%profile_link%] %member_name% [/url] > A creat un TOPIC nou > [url=%topic_link%] %topic_name%[/url] in forumul > [url=%forum_link%] %forum_name% [/url] - Vizioneaza-l! ::.
  • Upvote 2
Posted

Am folosit tot varianta mea :)))

.::  Am creat un TOPIC nou. [[b][url=%topic_link%] %topic_name%[/url]  ([url=%forum_link%] %forum_name% [/url][/b])] - Vizioneaza-l! ::.

dar cu ajutorul tau am ajuns aici,nici nu stiu ce era gresit.

Nu ma prea pricep la ipb si incerc cu ajutorul vostru sa invat.

Respect http://pctroubleshooting.ro/

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.