Jump to content

CsN

Members
 • Posts

  179
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  https://filmehdpe.net/

Recent Profile Visitors

2,496 profile views

CsN's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

10

Reputation

3

Community Answers

 1. Am inteles. Se poate face acest html sa functioneze si forumu de contact sa se trimita la o adresa de email si sa se adauge si numarul de telefon.Nu ma pricep asa de bine. https://foundation.zurb.com/downloads/templates-sites/portfolio.html
 2. Am incercat sa urc platforma asta pe site dar nu ma prea pricep sa o configurez/editez.Nu am lucrat niciodata pe o asemenea platforma.D-asta vroiam ceva simplu
 3. Buna seara ma puteti ajuta si pe mine cu un script pentru un magazin online?Ceva genl cum e aici http://transilvania-market.co.uk/ Dar vreau sa fie mai usor de a adauga produse si preturii.Sa fie la fel si cu un contact functionabil. Multumesc anticipat.
 4. Ai putea sa adaugi si paypal la acest script?
 5. CsN

  player fake

  Buna,se poate face cumva un player fake la fel cum e gen pe youtube dar sa te duca pe alteceva cand dai click. Exemplu as vrea daca se poate o poza de fundal pe spate si pe mijloc un buton play (gen ca la youtube) si cand apesi pe el sa te duca pe un alt link.Cand treci cu mausul pe langa acel buton sa aibe un efect cum s-ar misca. Cred si sper ca ma-ti inteles
 6. Am vrut sa fie un design mai clasic,din punctul meu de vedere. Da ai dreptate sunt mai multe seriale.Incercam sa urcam cate un film si un serial pe zi.Incercam dar nu ne prea iese. Site-ul se numeste asa sa fie mai usor de gasit pe net cand cauti filme hd pe net.Infine altii cauta altfel :-)
 7. Buna, Vreau sa va prezint un simplu site de filme pentru timpul vostru liber.Este creat de aproximativ o saptamana. As vrea sa va da-ti cu parerea daca mai trebuie ceva sau este bine asa cum este acum https://filmehdpe.net/ Tema este keremiya,deci este gratisa pe net Hostul este pe un dedicat de la ovh.co.uk.
 8. CsN

  Cerere logo

  Buna, As dori si eu logo cu aceasta culoare #172322. Tema as dori sa fie pentru filme. Textul il doresc filmehdpenet si dedesupt www.filmehdpe.net (sa fie ca o personalizare,sper sa nu se considere reclama). Astept creeatia dumneavostra si sa ma puteti ajuta.
 9. Deschide un ticket la https://nxs.ro cu ce anume doresti si comunitatea ta care vrei sa fie sponsorizata .
 10. Asa am crezut si eu ca tot in index.php este dar nu stiu ....L-am pus pe unde am crezut eu si am modificat la 10 secunde pentru a testa si nu schimba.Sunt sigur ca il pun gresit .. Folosesc tema keremiya daca ajuta la ceva..
 11. Scuze,dar imi poti spune unde gasesc <head> , sunt "pamant de flori"
 12. Buna, Daca se poate sa ma ajutati si pe mine as ramane recunascator.Am nevoie de un cod html in care sa schimbe odata la 24 de ore sau odata la doua zile un banner sau un alt cod in care este o imagine si un link. <center><a href="AICI AM PUS LINK-ul si l-am scos sa nu fac reclama"><img width="162" height="234" src="Poza mea,l-am scos ca sa nu fac reclama" /></a> Si as vrea ca eu sa adaug mai multe coduri d-astea si sa le schimbe automat la un interval de zile.Dupa sa le schimb eu odata cand imi aduc aminte asta nu e problema. Folosesc platforma wordpress,d-asta postez aici.
 13. Cum as putea sa fac sa am permisiuni ca sa pot modifica permisiunile la categori,de exemplu vreau sa scot o categorie sa o mut in 'arhiva' si sa dispara dupa forum si imi da asta,vedeti poza Cum as putea sa rezolv?Am schimbat hostu si cred ca din ftp la un folder trebuie schimbate permisiunile dar nu stiu care este,zic si eu nu stiu. Problema e ca merge si nu merge,cand merge cand nu merge, Cand a aparut aceasta problema am stat 3-4 zile sa mdofici ceva si m-am lasat pagubas dar azi am incercat a mers,dupa am mai incercat nu a mers,nu inteleg.
 14. Mdea scuze,dar am cautat ceva gen cu width dar mi-a dat altceva,trebuie cu latimea,nu am avut cuvant cheie pentru google. Am facut cum mi-ai zis tu,dar oare pot pune un script dat de voi sa se vada forumul la fel pe toate dimensiunile pentru fiecare monitor?Eu asta as fi vrut defapt,credeam ca e de la width asta daca pun 100% iese totul bine..
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.