mirc3a Posted October 27, 2007 Report Posted October 27, 2007 Am creat acest banner pentru un tracker rusesc. Ce pareri aveti poftim si aici EDIT : 40 minute si nici un comentariu. e chiar asa rau
alexs Posted October 27, 2007 Report Posted October 27, 2007 hm...destul de frumos! ai si tu un picut mai multa rabdare... Cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unul pe altul.
+PAUL-XX Posted October 28, 2007 Report Posted October 28, 2007 mircea in primul rand e misto,doi ce inseamna scrisul ,trei poti sal fai schimbator adica acele dvd uri sa se miste schimbandu-se cu altele cu alte coperti adeca.
+zNowkid Posted October 28, 2007 Report Posted October 28, 2007 mirc3a bine ai venit pe forum.inainte de asta fara suparare citeste regulile.altadata nu mai face double posting adik dai replyuri unu dupa altu. P.S : e misto bannerul chiar reusit dar de inseamna scrisul ala acolo ?
Tavicu Posted October 28, 2007 Report Posted October 28, 2007 mirc3a bine ai venit pe forum.inainte de asta fara suparare citeste regulile.altadata nu mai face double posting adik dai replyuri unu dupa altu. P.S : e misto bannerul chiar reusit dar de inseamna scrisul ala acolo ? ← Probabil e numele tracker-ului si e scris in rusa... E ok bannerul dar cum a zis si paul incearca sa il faci in flash sau... in adobe imageready ca acele dvd -uri sa se schimbe! M-am uitat si aseara da nu aveam chef sa scriu! Si primu lucru la care m-am gandit... acest tracker este doar de filme? Tu ai pus doar dvd-uri dar presupun ce se mai sunt si altele
mirc3a Posted October 28, 2007 Author Report Posted October 28, 2007 kinostar.us inseamna "vedeta de film" si este pentru filme in principal
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now