Jump to content

zNowkid

+Helpers
 • Posts

  332
 • Joined

 • Last visited

About zNowkid

 • Birthday 07/12/1992

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

zNowkid's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

 • Conversation Starter
 • First Post
 • Collaborator
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. 8.16 . Sper sa iau note mari la admitere. 20% si la mine, dar totusi.
 2. Ce vedeti in imaginea de mai sus nu e noul model PSP.Din pacate e fake, fiind un tablet de la nvidia - Link.
 3. anuntul e din 2008.am facut rost de un hard.ms oricum.numai bine.
 4. Daca tot suntem la console,am zis sa deschid un topic pentru cei care detin un X360. Postati aici gamertag-ul vostru si poate vom juca ceva pe Live.
 5. Am modificat putin la game trailers.fiecare joc va avea un topic seperat cu trailere,gameplay etc.exemplu:daca vreti sa postati un trailer pt un anumit jocu,postati in topicul jocului daca exista,daca nu faceti un topic nou cu numele jocului(nume Videos).am zis sa fie putin mai ordonat,astfel video-urile sa fie gasite mai usor.
 6. nu apare nici un gta nou curand,doar DLC-uri pentru GTA4.primul a aparut deja(Lost and Damned).deja a fost anuntat si urmatorul.s-ar putea sa fie lansate 3 DLC-uri,apoi nu se stie nimic.
 7. UPDATE: Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction Call of Duty: Modern Warfare 2 Battlefield: Bad Company 2 Assassin's Creed 2(nu se stie sigur inca,dar lansarea ar fi in iarna 2009)
 8. Black Box, un studio Electronic Arts a anuntat astazi printr-un comunicat de presa ca jocul din continuarea seriei Need for Speed, Need for Speed: Undercover va fi lansat anul acesta pe data de 18 Noiembrie in America de Nord si pe 21 Noiembrie in Europa. Deja seria incepe sa semene cu un soap opera. Din ce in ce mai multe si din ce in ce mai slabe. Acum se lauda ca au lucrat impreuna cu Maggie Q (Live free of die hard) ce va juca rolul Agentului Federal Chase Linh pentru a creaa o poveste care sa ne tina in suspans si cu pedala la podea. Ce sa intampla cu jocurile in care doar trebuia sa concurezi? Gen 1,2,3 start si daca nu ieseai pe locul 1 nu treceai mai departe? Maine poimaine in Need for Speed vedem scene si achievementuri precum in Mass Effect sau GTA IV ( hot coffee). I want the old NFS back. Un teaser poate fi gasit pe site-ul oficial NFS:EA Need for Speed UnderCover
 9. google.macar de ar sti toata lumea de google sau macar yahoo(n-are nici o treaba cu messenger sau email) .
 10. am uitat de eroare.si poza nu o mai am.incerc sa pun un link azi pe forum cu poza.
 11. am rugat un amic sa faca o semnatura.
 12. toate laptopurile noi au vista preinstalat.ca sa pui xp trebuie sa dai disable in bios la SATA.dar nu pune windows xp inainte de a avea driverele potrivite.mai nou,producatorii nu mai scot drivere pt xp la laptopuri.daca mai ai probleme posteaza aici .
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.