alexs Posted October 28, 2007 Report Posted October 28, 2007 eh... ia uite un mp3 player creat de mine...l-am facut mai mult pentru turorial dar am salvat tutorialul intr-un fisier Microsoft Word si nu stiu cum sa-l pun pe forum...defapt as avea o metoda (sa uploadez fisierul) da nu cred ca e bine:D...in fine!! iata imaginea Cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unul pe altul.
alexs Posted October 29, 2007 Author Report Posted October 29, 2007 m-am inspirat din iPod Cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unul pe altul.
+Al3xXys Posted October 29, 2007 Report Posted October 29, 2007 aiurea . Parerea mea Nu-ti risca viata pentru niste fise Nici daca pare c-ai in fata usi inchise Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise Sa te-apropii de ce numesti acum vise.
gaby Posted October 29, 2007 Report Posted October 29, 2007 este frumusel, ce nu imi place la el este acel background care parerea mea este prea saritor in ochi, incearca sa faci un contrast mai frumos. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
mirc3a Posted October 29, 2007 Report Posted October 29, 2007 da imaginea originala sa fac si eu ceva poate
alexs Posted October 29, 2007 Author Report Posted October 29, 2007 mda...nici eu nu prea sunt multumit de fundal...si nici de mp3 player imaginea originala e aia pe care o vezi...daca vrei o iei si ii faci ce vrei tu ca doar nu iti cer copyright o sa-l refac,cel mai probabil maine...defapt o sa fac altul... Cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unul pe altul.
+Nameless Posted October 29, 2007 Report Posted October 29, 2007 sunt de acord cu gaby nush pune cu verde sau rosu
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now