+Micul`wji Posted September 11, 2014 Report Posted September 11, 2014 Buna tuturor am si eu o problema cu forumul meu tocmai am instalat hook-ul Top 'Best Answer' Users l-am configurat dar tot nu apare in index.,.. dece? - Mă tem că intr-o zi tehnologia va întrece umanitatea iar lumea va avea o generație de idioți ! Albert Einstein
Kennzo Posted September 11, 2014 Report Posted September 11, 2014 Deoarece încã nu a marcat nimeni un rãspuns ca best, pentru a apãrea în acel top..
+Micul`wji Posted September 11, 2014 Author Report Posted September 11, 2014 Ba da am facut acest lucru cu 4 conturi de test,,, Am rezolvat pe jumate ca sa spun asa am alta problema la selectarea permisiuni de vizualizare: pot selecta decat uun singur grup cum pot face sa vada toata luma? - Mă tem că intr-o zi tehnologia va întrece umanitatea iar lumea va avea o generație de idioți ! Albert Einstein
Solution Kennzo Posted September 11, 2014 Solution Report Posted September 11, 2014 Ții apãsat CTRL și selectezi toate grupurile.. 2
Dum Nyezo Posted September 11, 2014 Report Posted September 11, 2014 Selecteaza toate grupurile, CTRL-A.
+Micul`wji Posted September 11, 2014 Author Report Posted September 11, 2014 Rzolvat ,Multumesc nici nu aveam in cap ca se poate folosit CTRL... 1 - Mă tem că intr-o zi tehnologia va întrece umanitatea iar lumea va avea o generație de idioți ! Albert Einstein
Kennzo Posted September 11, 2014 Report Posted September 11, 2014 Rzolvat ,Multumesc nici nu aveam in cap ca se poate folosit CTRL... Cu multã plãcere și oricând.. Seara bunã sã ai! .. Rezolvat! Ps: Ctrl A îți selecta toatã pagina....
Dum Nyezo Posted September 11, 2014 Report Posted September 11, 2014 Cu multã plãcere și oricând.. Seara bunã sã ai! .. Rezolvat! Ps: Ctrl A îți selecta toatã pagina.... La mine pe Chrome, nu. Si da, trebuia sa spun CTRL + Click pe grup, dar na.
Andrei Siminciuc Wkt Posted September 19, 2014 Report Posted September 19, 2014 unde gasesc group ala ? ca nus unde sa dau la un topic best answer ...
Kennzo Posted September 19, 2014 Report Posted September 19, 2014 unde gasesc group ala ? ca nus unde sa dau la un topic best answer ... http://webflake.sx/files/file/1215-best-answer-feature-on-topic-preview/
Andrei Siminciuc Wkt Posted September 19, 2014 Report Posted September 19, 2014 gata l-am instalat .. dar nu intaleg unde dau sa marchez acel topic ca este best answer ?
Kennzo Posted September 19, 2014 Report Posted September 19, 2014 Când creezi un forum/ categorie / suforum ai opțiunea Enabled best answer to topic , sau ceva de genu, bifezi pe Yes și selectezi în același timp de la permisiuni unde dorești sã se poatã marca ca rezolvat în acel topic ( mai pe scurt selectezi sã aparã best answer ) , totodatã unde ai butoanele în topic ultima opțiune ai la butoane ( mark as solved ) , cum apare într-un topic creeat de tine pentru a marca propriul rãspuns sau al userului ce te-a ajutat!
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now