Jump to content

Dupa Instalare, Top Best Answer Users Nu Apare Pe Forum

Go to solution Solved by Kennzo,

Recommended Posts

Posted

Buna tuturor am si eu o problema cu forumul meu tocmai am instalat hook-ul Top 'Best Answer' Users l-am configurat dar tot nu apare in index.,.. dece?

- Mă tem că intr-o zi tehnologia va întrece umanitatea iar lumea va avea o generație de idioți !

Albert Einstein

:(

Posted

Ba da am facut acest lucru cu 4 conturi de test,,, Am rezolvat pe jumate ca sa spun asa am alta problema la selectarea permisiuni de vizualizare:

screenshot_102.png

pot selecta decat uun singur grup cum pot face sa vada toata luma?

- Mă tem că intr-o zi tehnologia va întrece umanitatea iar lumea va avea o generație de idioți !

Albert Einstein

Posted

Rzolvat ,Multumesc nici nu aveam in cap ca se poate folosit CTRL...

• Upvote 1

Albert Einstein

Posted

Rzolvat ,Multumesc nici nu aveam in cap ca se poate folosit CTRL...

Cu multã plãcere și oricând.. Seara bunã sã ai! .. Rezolvat!

Ps: Ctrl A îți selecta toatã pagina....

Posted

Cu multã plãcere și oricând.. Seara bunã sã ai! .. Rezolvat!

Ps: Ctrl A îți selecta toatã pagina....

La mine pe Chrome, nu. :)

Si da, trebuia sa spun CTRL + Click pe grup, dar na.

Posted

Când creezi un forum/ categorie / suforum ai opțiunea Enabled best answer to topic , sau ceva de genu, bifezi pe Yes și selectezi în același timp de la permisiuni unde dorești sã se poatã marca ca rezolvat în acel topic ( mai pe scurt selectezi sã aparã best answer ) , totodatã unde ai butoanele în topic ultima opțiune ai la butoane ( mark as solved ) , cum apare într-un topic creeat de tine pentru a marca propriul rãspuns sau al userului ce te-a ajutat!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.