Jump to content

Andrei Siminciuc Wkt

Members
 • Posts

  59
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

2,230 profile views

Andrei Siminciuc Wkt's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

-4

Reputation

 1. Caiverzi.com pff asa dns? Nu puteai sa ai si tu alt nume ..:))))
 2. Interesant . Dar normal pe full screen tot asa ti se vede ?
 3. salutare colegii . am si eu nevoie de un script sidebar la souce-bans pe forum ipb . am vazut pe un site si nu stiu exact cum pot obtine acest script sidebar . POZA MODEL ! la fel vreau si eu sa bag in partea dreapta a forumului acest side bar din poza de mai sus . dar nu stiu cum pot obtine acel script mai exact . Multumesc Anticipat !
 4. credema .. cunosc toate tutorialele ... am stat pana la 7 dimineata . stiu erorile stiu cam tot dar nu inteleg .. nu stiu nu imi iese . am respectat documentaru exact . cand ii dau ./unreal start zice ca portu e folosit ... il inchid dupa e alta eroare si tot asa ... m-a luat spumele .
 5. Salutare prieteni, am si eu o problema: ma chinui de ceva zile sa instalez pe platforma UnrealIRCd si nu ii dau de capat, am tot respectat tutoriale etc. etc., este cineva care se pricepe sa il configureze bine si sa il porneasca? am nevoie urgent! Multumesc mult.
 6. Salutare! Am nevoie pentru website-ul meu un Developer vBulletin . PLATESC ! Cu stima si respect wKt
 7. daca ai firma de host si la randu tau luat la un data center asta nu ins ca e mare firma de hosting . ! NU TE DA CE NU POTI SA FI . aveti grija de unde luati sevici hosting .
 8. As vrea si eu scriptul de audagare al unui banner cu reclama pe forum, in header (am adaugat si o poza cu locatia unde as dori sa fie banner-ul): http://s27.postimg.org/sg6o8snhf/Untitled.png
 9. nu-s arogant da mi se pare amuzant ,,, am un forum de ma doare capu .. de 2 zile in .. ma chinui sa pun un banner la el .. da dal in slb intrati unu la mine in cp si va uitati voi ca tot degeaba .. am respectat cum ziceti voi si de pe alte tutoriale si tot degeaba ..
 10. daaaaaaaa ) am invatat mult de la baieti aicia sa sti !
 11. salutare. am o problema nu pot sa pun imagine in spate la logo . TOATE MODALITATILE am incercat tot felu de tutoriale si nebuneli nuuu ii dau de capat .. http://mixarena.ro/forum/index.php?/topic/14-tutorial-adaugare-imagine-in-spate-la-logo-tema-deflection/
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.