+Micul`wji Posted September 11, 2014 Report Posted September 11, 2014 Buna tuturor am si eu o problema cu forumul meu tocmai am instalat hook-ul Top 'Best Answer' Users l-am configurat dar tot nu apare in index.,.. dece? - Mă tem că intr-o zi tehnologia va întrece umanitatea iar lumea va avea o generație de idioți ! Albert Einstein
Kennzo Posted September 11, 2014 Report Posted September 11, 2014 Deoarece încã nu a marcat nimeni un rãspuns ca best, pentru a apãrea în acel top..
+Micul`wji Posted September 11, 2014 Author Report Posted September 11, 2014 Ba da am facut acest lucru cu 4 conturi de test,,, Am rezolvat pe jumate ca sa spun asa am alta problema la selectarea permisiuni de vizualizare: pot selecta decat uun singur grup cum pot face sa vada toata luma? - Mă tem că intr-o zi tehnologia va întrece umanitatea iar lumea va avea o generație de idioți ! Albert Einstein
Solution Kennzo Posted September 11, 2014 Solution Report Posted September 11, 2014 Ții apãsat CTRL și selectezi toate grupurile.. 2
Dum Nyezo Posted September 11, 2014 Report Posted September 11, 2014 Selecteaza toate grupurile, CTRL-A.
+Micul`wji Posted September 11, 2014 Author Report Posted September 11, 2014 Rzolvat ,Multumesc nici nu aveam in cap ca se poate folosit CTRL... 1 - Mă tem că intr-o zi tehnologia va întrece umanitatea iar lumea va avea o generație de idioți ! Albert Einstein
Kennzo Posted September 11, 2014 Report Posted September 11, 2014 On 9/11/2014 at 8:48 PM, Micul`wji said: Rzolvat ,Multumesc nici nu aveam in cap ca se poate folosit CTRL... Cu multã plãcere și oricând.. Seara bunã sã ai! .. Rezolvat! Ps: Ctrl A îți selecta toatã pagina....
Dum Nyezo Posted September 11, 2014 Report Posted September 11, 2014 On 9/11/2014 at 8:52 PM, Kennzo said: Cu multã plãcere și oricând.. Seara bunã sã ai! .. Rezolvat! Ps: Ctrl A îți selecta toatã pagina.... La mine pe Chrome, nu. Si da, trebuia sa spun CTRL + Click pe grup, dar na.
Andrei Siminciuc Wkt Posted September 19, 2014 Report Posted September 19, 2014 unde gasesc group ala ? ca nus unde sa dau la un topic best answer ...
Kennzo Posted September 19, 2014 Report Posted September 19, 2014 On 9/19/2014 at 3:15 PM, Andrei Siminciuc Wkt said: unde gasesc group ala ? ca nus unde sa dau la un topic best answer ... http://webflake.sx/files/file/1215-best-answer-feature-on-topic-preview/
Andrei Siminciuc Wkt Posted September 19, 2014 Report Posted September 19, 2014 gata l-am instalat .. dar nu intaleg unde dau sa marchez acel topic ca este best answer ?
Kennzo Posted September 19, 2014 Report Posted September 19, 2014 Când creezi un forum/ categorie / suforum ai opțiunea Enabled best answer to topic , sau ceva de genu, bifezi pe Yes și selectezi în același timp de la permisiuni unde dorești sã se poatã marca ca rezolvat în acel topic ( mai pe scurt selectezi sã aparã best answer ) , totodatã unde ai butoanele în topic ultima opțiune ai la butoane ( mark as solved ) , cum apare într-un topic creeat de tine pentru a marca propriul rãspuns sau al userului ce te-a ajutat!
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now