Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna tuturor am si eu nevoie de ajutorul vostru. La mine pe forum fiecare membru poate vota pentru reputatie pentru el insusi eu as vrea sa poata da vot doar pentru alti membri ci nu pentru el insusi. Imagine: aici.

Si a doua problema este cam acceasi doar ca eu find membru imi pot da best anwser la propiul raspuns in topic si nu doresc asta eu vreau doar sa pot da la alti membri,, cum pot face aceste permisiuni

- Mă tem că intr-o zi tehnologia va întrece umanitatea iar lumea va avea o generație de idioți !

Albert Einstein

:(

• Moderators
Posted

Salut. Pentru problema 1, poate folosesti search data viitoare. (AdminCP > System Settings > Members > Reputation System -> bifeaza NO la setarea care permite membrilor sa isi acorde singuri reputatie)

2. Pentru sistemul best answer, ai setarile necesare atunci cand faci categoria respectiva.

Posted

Pentru prima problema am rezolvat pentru a doua nu gasesc/.. Am decat  Enable 'Best Answer' Feature? YES/ NO si am dat Da

- Mă tem că intr-o zi tehnologia va întrece umanitatea iar lumea va avea o generație de idioți !

Albert Einstein

Posted

degeaba tot pot da best anwser la propiul raspuns

Albert Einstein

• Moderators
Posted

Bifând opţiunea aia, cei care deschid subiectul îşi pot da singuri Best Answer.

Tu poţi da deoarece eşti administrator (încearcă cu un membru de test, în grupul Members, ce opţiuni are)

Posted

Bifând opţiunea aia, cei care deschid subiectul îşi pot da singuri Best Answer.

Tu poţi da deoarece eşti administrator (încearcă cu un membru de test, în grupul Members, ce opţiuni are)

Desigur am incercat si aceasta varianta dar tot degeaba eu creeand un topic dai un reply cu alt cont iar dupa dau cu al meu si tot imi pot da best anwser

Albert Einstein

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.