Jump to content

Recommended Posts

Posted

Hey :D Tocmai ce incerc sa vand si eu prima chestie pe net, si trebuie sa trimit in tara.

Care ziceti ca e mai ok? Fan curier, Urgent curier?

Deasemenea, cum trebuie impachetat produsul? Mai ales daca nu am ambalajul lui. O cutie as putea gasii, dar polistiren.. cam greu.

Si care sunt riscurile? Trimit cu plata la destinatar.

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Poti folosi oricare dintre cele doua firme de curierat. Din cate stiu eu, ambele sunt ok, deci, eu zic ca te poti ghida dupa pret (alege-l pe cel care iti cere mai putin).  E bine sa eviti taxa de ramburs, altfel va trebui platita taxa de transport + taxa de ramburs + pretul produsului cerut de tine.

Poti folosi si Posta Romana (taxele sunt mai mici) daca nu se doreste neaparat accesul cat mai rapid la produs (dureaza mai mult cu posta).

Pentru impachetare, orice produs ar trebui introdus intr-o cutie, eventual si intr-o folie cu bule de aer:

hAhljRm.jpg

pernute de aer sau chips-uri de spuma (in functie de produs):

chips-uri-de-spuma.jpg

Pe cutia in care pui produsul e bine sa pui o eticheta cu adresa destinatarului (in caz ca intre anumite ore destinatarul e la servici, de exemplu, e bine de precizat "a se livra dupa ora 17:00").

Riscuri, mai ales daca ambalezi bine produsul (sa nu se deterioreze pe perioada transportului) nu prea sunt :-?.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Unele firme de curierat percepeau si taxa de ramburs pe langa cea de transport, daca alegeai aceasta metoda (destinatarul plateste coletul catre expeditor la livrare, nu inainte).

P.S: Cei de la tocmai.ro platesc transportul produselor.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.