bratuady95 Posted September 20, 2014 Report Posted September 20, 2014 Cum modific acea icoana incadrata cu verde? http://postimg.org/image/72tp2fea7/ _______________________ Va rog ajutor si aici: Ma refer la bara unde scrie "A ..." cea groasa nu cea mica de sub
Solution Kennzo Posted September 20, 2014 Solution Report Posted September 20, 2014 Din folderul de imagini din FtP schimbi imaginile: f_icon.png Și f_icon_read.png
bratuady95 Posted September 20, 2014 Author Report Posted September 20, 2014 Din folderul de imagini din FtP schimbi imaginile: f_icon.png Și f_icon_read.png ciudat ca le si sterg si le pun pe cele noi dar raman tot alea si daca le deschid sunt ale vechi nu le pune pe ale noi orice i-as face
Kennzo Posted September 20, 2014 Report Posted September 20, 2014 Șterge istoric/cache/cookies și apoi F5 pe forum ..
bratuady95 Posted September 20, 2014 Author Report Posted September 20, 2014 Șterge istoric/cache/cookies și apoi F5 pe forum .. am sters tot ce este in history si degeaba... si in ftp raman cele vechi si eu le pun pe cele noi
Kennzo Posted September 20, 2014 Report Posted September 20, 2014 Când pui imaginile le încarci și le urci pe forum cu aceeași denumire ca cele vechi..
bratuady95 Posted September 20, 2014 Author Report Posted September 20, 2014 Când pui imaginile le încarci și le urci pe forum cu aceeași denumire ca cele vechi.. da cu aceeasi denumire le-am pus in ftp, mai trebuie puse undeva ori schimbat ceva altundeva? apropo am sters de tot f_icon si f_icon_read si ele tot apar pe forum (ale vechi), nu ar trebuii sa apara nimic
Moderators Courage Posted September 20, 2014 Moderators Report Posted September 20, 2014 /public/style_images/deflection De acolo modifici? Sau ai pus alt folder de imagini la tema?
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now