Jump to content

Modificare Text Bun Venit / Anunt Shoutbox Din Ip.board

Go to solution Solved by Kennzo,

Recommended Posts

• Moderators
Posted

Cauta in globalTemplate

<if test="($this->settings['guestMessage']=='yes') AND !($this->memberData['member_id'])">

si mai jos ar trebui sa fie mesajul.

• Upvote 1
Posted (edited)

Courage ce ți-e rușine cu post-ul tã de ai dat hide când ai vãzut rãspunsul meu marcat ca solved?! .. Patetic :))) și-mi ziceai mie cã ''visez'' , 'așa e..' :))) .. Si nu mai edita mesaju sã vadã toți ce ai posta, total pe lânã subiect.. Mai ziceai de mine:| :))) așa e s-a întâmplat, dar am corectat.. ;)

E bine cum a zis Kenzo , Multumesc frumos .

Cu multã plãcere! :)

// Se mai intampla. La tine s-a intamplat de n ori in trecut.

Edited by Kennzo
  • Moderators
Posted

Courage ce ți-e rușine cu post-ul tã de ai dat hide când ai vãzut rãspunsul meu marcat ca solved?! .. Patetic :))) și-mi ziceai mie cã ''visez'' , 'așa r..' :))) .. Si nu mai edita mesaju sã vadã toți ce ai posta, total pe lânã subiect.. Mai ziceai de mine:| :)))

Eu ti l-am marcat ca mark solved, dupa ziceai ca esti nedreptatit.

Inchis.

Posted

Nedreptãțit cu ce? :))) cã am oferit rãspunsu corect nu ca tine total pe lângã?, patetic, fã-i conexiunile logice și vezi..

+ nu mã mai lua pe mine cu chestii cã visez sau mai știu eu ce, te-ai fãcut singur de cacao de data aceasta!

• Moderators
Posted

Cum modific scrisul de deasupra la chat ? // din cate stiu announcement-ul postat de tine e in interiorul chatului

un alt founder a pus un text si vreau sa il modific

E text deala cu Bine ai venit .. // ~ ca si acel guest message

Nu mai fa scandal daca autorul nu a descris cum trebuie.

Termina.

Posted

Courage nu este scandal a zis clar.. Scrisu deasupra chatului, asta însemnând ce am zis eu mai sus.. Nu globaltemplate si mai știu eu ce linii.. :P de ce te superi așa? Cã am avut dreptate? .. Omu' mai greșește așa este, dar asta nu înseamnã cã trebuie sã-ți bați joc de mine, spunandu-mi cã postez aiurea și visez , când defapt tu erai cel implicat greșit.. Ți-ai dat cu firma în cap la o chestie simplã ca asta

. ține minte în viațã dacã nu respecți , nu ești respectat ține minte..

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.