Husky. Posted September 21, 2014 Report Posted September 21, 2014 Cum modific scrisul de deasupra la chat ? un alt founder a pus un text si vreau sa il modific E text deala cu Bine ai venit ..
Solution Kennzo Posted September 21, 2014 Solution Report Posted September 21, 2014 AdminCP > Other Apps > ShoutBox > Settings > Global Configuration > Announcement și schimbi cu mesajul dorit.. 1
Moderators Courage Posted September 21, 2014 Moderators Report Posted September 21, 2014 Cauta in globalTemplate <if test="($this->settings['guestMessage']=='yes') AND !($this->memberData['member_id'])"> si mai jos ar trebui sa fie mesajul. 1
Husky. Posted September 21, 2014 Author Report Posted September 21, 2014 E bine cum a zis Kenzo , Multumesc frumos . 1
Kennzo Posted September 21, 2014 Report Posted September 21, 2014 (edited) Courage ce ți-e rușine cu post-ul tã de ai dat hide când ai vãzut rãspunsul meu marcat ca solved?! .. Patetic și-mi ziceai mie cã ''visez'' , 'așa e..' .. Si nu mai edita mesaju sã vadã toți ce ai posta, total pe lânã subiect.. Mai ziceai de mine:| așa e s-a întâmplat, dar am corectat.. E bine cum a zis Kenzo , Multumesc frumos .Cu multã plãcere! // Se mai intampla. La tine s-a intamplat de n ori in trecut. Edited September 21, 2014 by Kennzo
Moderators Courage Posted September 21, 2014 Moderators Report Posted September 21, 2014 Courage ce ți-e rușine cu post-ul tã de ai dat hide când ai vãzut rãspunsul meu marcat ca solved?! .. Patetic și-mi ziceai mie cã ''visez'' , 'așa r..' .. Si nu mai edita mesaju sã vadã toți ce ai posta, total pe lânã subiect.. Mai ziceai de mine:| Eu ti l-am marcat ca mark solved, dupa ziceai ca esti nedreptatit. Inchis.
Kennzo Posted September 21, 2014 Report Posted September 21, 2014 Nedreptãțit cu ce? cã am oferit rãspunsu corect nu ca tine total pe lângã?, patetic, fã-i conexiunile logice și vezi.. + nu mã mai lua pe mine cu chestii cã visez sau mai știu eu ce, te-ai fãcut singur de cacao de data aceasta!
Moderators Courage Posted September 21, 2014 Moderators Report Posted September 21, 2014 Cum modific scrisul de deasupra la chat ? // din cate stiu announcement-ul postat de tine e in interiorul chatului un alt founder a pus un text si vreau sa il modific E text deala cu Bine ai venit .. // ~ ca si acel guest message Nu mai fa scandal daca autorul nu a descris cum trebuie. Termina.
Kennzo Posted September 21, 2014 Report Posted September 21, 2014 Courage nu este scandal a zis clar.. Scrisu deasupra chatului, asta însemnând ce am zis eu mai sus.. Nu globaltemplate si mai știu eu ce linii.. de ce te superi așa? Cã am avut dreptate? .. Omu' mai greșește așa este, dar asta nu înseamnã cã trebuie sã-ți bați joc de mine, spunandu-mi cã postez aiurea și visez , când defapt tu erai cel implicat greșit.. Ți-ai dat cu firma în cap la o chestie simplã ca asta . ține minte în viațã dacã nu respecți , nu ești respectat ține minte..
Moderators Courage Posted September 21, 2014 Moderators Report Posted September 21, 2014 Scrisu deasupra chatului, asta însemnând ce am zis eu mai sus..Cum am mai zis, interpretabil: http://i.imgur.com/pQXyXOy.png
Kennzo Posted September 21, 2014 Report Posted September 21, 2014 Ok sã încheiem subiectul .. Rãspunsu' s-a aflat!
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now