Mihail Flavius Posted October 1, 2014 Report Posted October 1, 2014 Buna ziua. Am tot incercat sa gasesc tutoriale cum sa modific aceasta tema pentru a pune hooks in dreapta dar nu am gasit,asa ca am apelat la voi. Folosesc versiunea IP.Board 3.4.6. Cum pot face asta mai mica ? pentru a putea pune hooks aici ? :
gaby Posted October 1, 2014 Report Posted October 1, 2014 Cauta sidebar in casuta de cautare de pe forum (dreapta sus). Sigur vei gasi raspunsul. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Mihail Flavius Posted October 2, 2014 Author Report Posted October 2, 2014 De ce as cauta sidebar in casuta de search ? Vreau sa se redimensionez forumul pentru a putea pune hooks in sidebar.
gaby Posted October 2, 2014 Report Posted October 2, 2014 De ce as cauta sidebar in casuta de search ? Pentru ca s-a mai discutat ceea ce te intereseaza. Cel mai probabil va trebui sa activezi sidebar-ul care in momentul de fata este dezactivat. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Mihail Flavius Posted October 2, 2014 Author Report Posted October 2, 2014 Pentru ca s-a mai discutat ceea ce te intereseaza. Cel mai probabil va trebui sa activezi sidebar-ul care in momentul de fata este dezactivat. Si cum il pot activa ?
Solution Kennzo Posted October 2, 2014 Solution Report Posted October 2, 2014 In: AdminCP > Look & Feel > Tema ta > Board Index > boardIndexTemplate schimba linia: {parse variable="sidebar_enabled" default="$hide_side_blocks"} cu: {parse variable="sidebar_enabled" default="$show_side_blocks"} 1
Mihail Flavius Posted October 2, 2014 Author Report Posted October 2, 2014 Multumesc mult,nu stiam ca este atat de simplu.. T/C. 1
Recommended Posts