Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut am si eu o problema la Windows 7 , am reinstalat windowsul normal , dupa ce am terminat am instalat tot ce este nevoie pc-ului , placa de sunet , placa video etc. Am terminat si aceasta etapa si trec la instalarea update-urilor il las pe el sa isi faca update-urile iar dupa aceea tot primesc erori la jocuri sau dau dublu-click si imi apare ca se incarca si nu imi intra in joc , am incercat sa instalez Nvidia GeForce ... imi da eroare ca imi lipseste X program care ar fi trebuit sa si-l ia singur din update-uri si tot asa ... nu stiu ce sa fac , o parere , un autor ?

Posted

Acum nu ma lasa nici sa instalez Google Chrome ... nu stiu ce sa fac , deci dau dublu-click sa deschid orice si nu imi merge , si tocmai ce am instalat windowsul , e din cauza windowsului ?
aceasta este eroare: "Your Download Has Been Paused, Origin needs to download files and is waiting for permission. Please choose "Yes" when Windows prompts you for permission."

Un sfat, un ajutor mi-ar fi de mare folos:

fIcBdjd.png

Sa instalez din nou windowsul ?

Posted

aia e eroare de la origin..tu townlodezi tot prin programu lor, sau? Nush cum e programu ala exact..

sau orice program e pus sa se deschida cu origin ala? :-?

dezinstaleaza origin

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.