SocialDisease Posted October 12, 2014 Report Posted October 12, 2014 Salut pctroubleshooting. Nu am avut cuvinte mai clare in titlu, dar aici o sa pun o poza, ca sa intelegeti. Normal, cand tii "sageata" de la mouse pe numele unui utilizator online, ti se deschide un mic "tabel" in care primesti anumite informatii, daca este online,gradul sau,ce topic urmareste etc. Stiti ce vreau sa spun, eh... la mine nu se intampla asta, pe niciun forum IPB, nu doar pe asta. Problema e de cateva zile, si pe imgur.com, cand dau pe "upload images" nu mi se deschide, dar imi apare un mic scris in coltul din stanga "javascript ;;". @Sper sa primesc un raspuns bun, care sa ma ajute. Multumesc anticipat.
Moderators Courage Posted October 12, 2014 Moderators Report Posted October 12, 2014 Cu alt browser e aceeasi treaba?
SocialDisease Posted October 12, 2014 Author Report Posted October 12, 2014 La google chrome e totul ok, dar la pc-ul meu din "cartoane" mozzila firefox imi ruleaza bine... ar fi ok sa pot rezolva problema pe firefox. Daca stiti cum sa rezolv, e bine venit. Vad ca a afectat mai multe.. pe mozzila nici reply nu mai pot da.
Moderators Courage Posted October 12, 2014 Moderators Report Posted October 12, 2014 Ai vreun modul / extensie in browser care nu are ce cauta acolo ? 1
SocialDisease Posted October 12, 2014 Author Report Posted October 12, 2014 Ai vreun modul / extensie in browser care nu are ce cauta acolo ? Nu, am decat adblocker(e de mult pus, si nu am avut probleme).
Solution SocialDisease Posted October 12, 2014 Author Solution Report Posted October 12, 2014 S-a rezolvat(am reusit eu pana la urma). Era o problema la Java(cel instalat la mine in PC). Multumesc oricum, va salut. 1
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now