Gabii Posted October 15, 2014 Report Posted October 15, 2014 Salut, sunt si eu nou pe aici, deci bine v-am gasit. In primul rand ma numesc Gabriel, am 20 de ani si sunt din Timisoara. Sunt un baiat glumet, imi place fotbalul, CS, Muonline, PS, IPB, si imi place sa invat tot ce se poate de pe net, adica urmaresc un tutorial cap coada si nu ma dau batut usor! Bine v-am gasit inca o data si va doresc o zi cat mai faina! Semnatura abuziva nu este permisa.
gaby Posted October 15, 2014 Report Posted October 15, 2014 Salut si bine ai venit printre noi. Te rog incearca sa scrii coerent si corect din punct de vedere gramatical. Ti-am modificat eu cateva posturi (inclusiv acesta) dar nu o sa fac asta mereu. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+FML Posted October 16, 2014 Report Posted October 16, 2014 Salut . Sper să te simți bine aici . Toate cele bune , Terror .
Kennzo Posted October 16, 2014 Report Posted October 16, 2014 Bun venit pe forumul PcTroubleshooting , ședere plãcutã alãturi de noi!
+Furious Posted October 31, 2014 Report Posted October 31, 2014 sper sa ramai alaturi de noi Distractie placuta!!
Recommended Posts