Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare si bine v-am gasit ! Am venit aici dupa mult timp si va cer ajutorul intr-o mica (mare) problema. 

Nu de curand (mai exact de la patch-ul 4.11) intampin dropuri foarte dese (fps-ul scade de la 110-120 la 03-04/s), asta se intampla de fiecare data la 7 minute, tine aproximativ un minut si 40 de secunde.

Am trimis zeci de cereri la suportul acestora, din pacate, membrii care se ocupa de problemele jucatorilor sunt penibili, de fiecare data cereau un screen sau ultima logare, niciodata n-au venit cu o rezolvare inafara de: Reinstalare. Pacat ca nu este rezolvare, doar tragi putin de timp, tragi de nervii tai.

Am reinstalat windows-ul (7 enterprise), am dat update la drivere, placa, etc... Tot degeaba.

Am nevoie de putin ajutor, m-am gandit sa intreb aici deoarece sunt persoane dispuse sa ofere ajutorul. Merci !

Posted

Din cate am observat nu esti singurul in aceasta situatie, ci li se intampla multora. Problema apare de la acest patch (4.11). Totusi, vad ca exista si patch 4.18: http://na.leagueoflegends.com/en/news/game-updates/patch/patch-418-notes. De ce te-ai oprit la 4.11?

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.