Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut PCTroubleShooting.Ro!

Am un forum IPB 3.4.6 , si nu stiu sa pun iconite la grade.

Exemplu: Intr-un topic, in loc sa scrie asa : (un exemplu de pe forumul meu) Administrator

Ci sa aiba o iconita sa zic asa... Un mini-banner de exemplu: Gq4xwy8.png

Mentionez, imaginea este luata de pe JustGame. Si nu vreau sa pun aceste iconite, voi pune unele facute de mine. (Am scris asta pentru a nu-mi lua injuraturi de la fondatorii justgame).

Comunitatea IrealPlay.com s-a transformat în Gatherplay.com! Vă mulţumim că ne sunteţi aproape, în fiecare zi.

REÎNTOARCE-TE PE IREALPLAY! 

GatherPlay România #fostul IrealPlay                                 

Posted

Nu prea am inteles dar te poti uita aici

Exact asta vreau si eu sa fac..

Comunitatea IrealPlay.com s-a transformat în Gatherplay.com! Vă mulţumim că ne sunteţi aproape, în fiecare zi.

REÎNTOARCE-TE PE IREALPLAY! 

GatherPlay România #fostul IrealPlay                                 

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.