Jump to content

Recommended Posts

Posted

hey :D Vreau sa fac un mic proiect de casa.. 

Si as avea nevoie de un display de laptop de 17" care sa mearga cu laptopul meu MSI CX500 care are display de 15,6". Evident nu voi folosi carcasa laptopului, care e facuta pentru 15,4".

Din cate stiu, nu prea sunt compatibile toate displayurile astea de laptop, da nu stiu cat de 'necompatibile' sunt.

E vreo sansa sa gasesc asa ceva? Pe net nu prea gasesc informatii despre asta...

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Ar trebui sa-ti mearga orice display LED cu mufa de 40 pini, de exemplu unul de 17.3" facut de Chimei Innolux, Samsung etc

Diagonala nu conteaza, doar mufa. Am testat cu succes display-uri de 10.1" si de 17.3" pe laptopuri de 15.6".

Mai exista si incompatibilitati, dar nu merita sa-ti bati capul cu asta: pur si simplu incerci si vezi daca merge. Nu uita sa scoti bateria si incarcatorul inainte de a baga mufa la display, ca sa nu risti defectarea. Si daca nu-ti apare imaginea corecta in maxim 5 secunde, scoti iute alimentarea laptopului ca sa nu se strice ceva.

Apropo: daca displayul e de 15.6", carcasa e musai tot de 15.6", nu poate fi de 15.4"

• Upvote 2
Posted

Mersi Terror, dar eu caut ceva mai ieftin :)) second hand, dealea. (olx, etc :)) ) E pentru o fitza personala.. Am un laptop cu carcasa/tastatura/touchpadu duse, si un iMac defect, si m-am gandit sa folosesc carcasa de la ala :D Ecranul lui (iMac) nu e compatibil cu nimic, asa ca tre' sa caut altu...

@Wussie, pai imi bat capul, ca nu vreau sa iau si sa nu fie bun... mai ales ca voi cumpara de pe unde gasesc... si nu prea poti da inapoi ca nu-i bun :-?? 

Deci voi incerca asa, cu orice ecran gasesc :)) Mersi fain ! 

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Mersi de linkuri :D aia ma descurc sa caut mai departe, eu eram curios mai mult ce sa caut ca sa fie compatibil.

Mersi fain baieti, acum mai am nevoie doar de timp (si sa nu sparg toti banii) sa ma joc cu astea :))

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.