Jump to content

Recommended Posts

Posted

cum fac sa pun un template descarcat de pe internet pe o pagina in Macromedia Dreamweaver 8?

Cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unul pe altul.

Posted

lucrez la o pagina web (in dreamweaver) si voiam sa pun un template descarcat de pe internet ca sa nu mai pierd timp sa fac eu unul...oricum acum nu mai e chiar asa important ca deja m-am apucat de lucru,dar vreau sa stiu asa...ca pentru mine ca poate o sa-mi mai trebuiasca...

Posted

păi nu e greu de loc...downloadezi template-ul, e format de cele mai multe ori din fişiere cu extensia .HTML , ??®l deschizi cu Dreamweaver sau Notepad sau orice alt editor vrei tu şi modifici la el ca la o pagină HTML normală(că doar asta e :D )

Posted

multumesc grim! si...mai am o intrebare...am facut paginile site-ului pe pc.problema este ca am un cont pe lx.ro , am pus in pc SmartFTP Client si nu stiu cum se uploadeaza paginile pe site.am incercat cu Commands>Upload>Direct si Commands>Uploads>Queue s-au uploadat fisierele dar site-ul tot nu merge... :((

Posted

dacă spui că s-au uploadat ??®nseamnă că nu ai dat numele corect la prima pagină, care ??®ntotdeauna trebuie să se numească index.html sau index.php sau ??®ncearcă www.siteultau.lx.ro/primapagina.html şi ??®nlocuieşti siteultau.lx.ro cu adresa siteului tau iar primapagina.html cu numele primei pagini făcute de tine :D

Posted

nu cred ca ai inteles bine :) , eu am inteles ca nu stie sa uploadeze fisierele, asa-i?

daca da uite si raspunsul, ori te duci unde ai tu site-ul salvat pe calculator selectezi toate fisierele pe care vrei sa le urci si dai Ctrl+C (copy) si apoi Ctrl+V (paste) in SmartFtp, ori daca nu urmeaza instructiunile din poza de mai jos:

1819465347407a8d21aaa.JPG

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.