Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am gasit ceva pe un forum legat de problema ta.

1. Iti trebuie update la driverul placii video, sau instalare, daca nu-l aveti deloc..

Start -> Search "Device Manager" -> "Display Adapters" -> Click pe ce va arata mai jos -> Click pe butonul "Drivers" de sus, de pe bara aia -> Click pe butonul "Update Driver" din stanga, jos.

2. Reinstaleaza-ti windowsul.

Eu zic sa ti-l lasi XP .. :)
  • Upvote 1
Posted

Sigur ca da voi face pas cu pas.

Am descarcat post-33111-0-45858100-1414781184_thumb.p dupa l-am instalat si imi aparea semnul exclamari la cele 4 indicii si la una semnul intrebari:

iLkHvRs.png

a  daca va uitati in poza apare 1,2,3,4 am sa le iau pe rand:

1) fara Motherboard nu reusesti sa-ti deschizi un joc cu o grafica mare gen gta nu va va merge dai click dar nu se va intampla nimic, gen Cs 1.6 .. va merge dar cu grafica enorm de proasta pentru ca placa video nu-i instalata dar Motherboard nu face efect, daca o instalati o sa va mearga si gta dar cu grafica proasta.

2) Placa video rezulta grafica ce, dupa ce am intrat in cs era o grafica enrom de buna, la fel si in gta are rezoluite foarte buna si grafica foarte buna..

3)  Sound eu cand accesez linkul spre download nu-mi gaseste drivarul nuj dece dar .. placa video iti  promoveaza sunetul destul de bun  si ceva tare.. prima oara cand l-am instalat era 100% mai bun ca la niste boxe .. dapai daca pun boxe.

4) Ethernet card pentru al instala pe ala bun eu zic sa descarcat 3dp net nu chip, asta e pentru blutuh  wifi conectare rapida si memoriala   deci sper ca v-am ajutat   :D

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.