Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am o placa de baza ASROCK P4VM800. Prin contractul incheiat cu firma de cablu si internet ei im iasigura 3Mbps insa un test de viteza cu speedtest.net imi arata PING 1067 ms, DOWNLOAD 2.43 Mbps si UPLOAD 1.11 Mbps.

Posted

Ce fel de abonament este acesta? 3Mbps in 2014 inseamna putin, daca e vorba de internet prin cablu.

Placa de baza ASROCK P4VM800 are placa de retea incorporata: VIA® 6103 10/100 Ethernet LAN PHY care e suficienta pentru internet de pana la 100 Mbps.

P.S: Ping-ul este foarte mare.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Din ce știu , nu ar trebui să conteze marca plăcii de rețea , ci abonamentul deținut și capacitățile ei ... 100 Mbps ... 1 Gbps etc .

Eu am Atheros , sunt mulțumit ... 

Posted

Din ce știu , nu ar trebui să conteze marca plăcii de rețea , ci abonamentul deținut și capacitățile ei ... 100 Mbps ... 1 Gbps etc .

Eu am Atheros , sunt mulțumit ... 

Si placa de retea te limiteaza superior. Degeaba ai tu 1Gbps daca placa ta de retea are doar 100Mbps. Va merge totul la 100Mbps.

Sau degeaba ai net si router de 1Gbps daca stai pe wireless, care are maxim 300Mbps( http://compnetworking.about.com/od/wireless/f/80211n-300-mbps.htm ), pe care iarasi nu-i va atinge din cauza ca nu esti singurul din bloc cu wireless

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.