Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pacat ca e prea scump.

Vreau sa mor impuscat.  :->

Offt: Cam multe posturi cu moartea...

Ont: Nu are rost ... trebuie sa cumperi gloante ... pistol ... daca nu te impusti tu cel care te-a impuscat o sa fie acuzat ... nu are rost!

Dorinta: Sa pot sti ce gandesc anumite persoane

• 4 weeks later...

Posted

Daca sti ce gandesc anumite persoane cand vor sa iti faca o supriza sti ce urmeaza si nu mai are rost.

Sa am alt scutar.

I have been on this forum since 2007

Driving jill61-603505-albums-emoticons-pic45408-driving-smiley.gifBMW 318i and Dacia 1310 Sport

dsdsa.png

• 4 months later...
Posted

O sa se exercite asupra ta presiuni mari...o sa cedezi, o sa te apuci de fumat, o sa iti strici plamanii, o sa iti albeasca si o sa iti cada parul...etc.

Dorinta: sa fiu tatic la drifturi (EVO 9)...no past, no future...just the moment... :) (pacat ca am doar 16 ani :(( )

Cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unul pe altul.

Posted

La drift poate iti bubuie motorul si mori , noi te mai vrem pe forum de aici inca 30 de ani inainte.

Dorint??

Driving jill61-603505-albums-emoticons-pic45408-driving-smiley.gifBMW 318i and Dacia 1310 Sport

dsdsa.png

Posted

Nu e bine^Daca iese ascutit si te tai si te infectezi si ajungi la spital si iti canta popa la cap?

Vreau sa fiu badman!!!

Pc-helps-Toate intrebarile tale din IT au un raspuns,raspunsul il gasesti la noi!
  • 5 months later...
Posted

nu e bine sa fii badman pt. k o sa ajungi la o inchisoare unde te pun sa spargi pietre (ce nesimtzitzi) ////// ne e bine sa fii batman k te omoara Jokeru'

vreau sa am calculatoru' de 100 gb RAM si 8000 gb memorie in D

Posted

nu e bine sa fii badman pt. k o sa ajungi la o inchisoare unde te pun sa spargi pietre (ce nesimtzitzi) ////// ne e bine sa fii batman k te omoara Jokeru'

vreau sa am calculatoru' de 100 gb RAM si 8000 gb memorie in D

Te aresteaza politia dak ai asa cv :))

Vreau sa beau o sticla de cola

Ca romanu' nu-i nici unu,unde-s multi, putea fi unul.

4397.jpg

• 2 weeks later...
Posted

Ciocolata iti straca dinti si maselele .

As vrea sa fiu pe partie la Sinaia.

dsdsa.png

Posted

Osa tot te uiti la filme si osa iti strici ochii

Un OLCIT Casa il tunez ...

dsdsa.png

• 6 months later...
  • 2 years later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.