Jump to content

Rila

Members
 • Posts

  104
 • Joined

 • Last visited

Rila's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

1

Reputation

 1. Continui,daca m-am apucat. Tema la mine se incarca bine si am net de la zapp maxim 20 kb/s
 2. Am lansat de curand siteul http://pc-helps.info Astept ceva pareri de la voi daca vreti sa imi dati
 3. Lucrez la www.pc-helps.info

 4. Util tutorialul,l-am instalat si eu saptamana trecuta off:Cum ai facut pozele pentru tutorial?
 5. Vei avea tutorialul in cel mai scurt timp, cel mai probabil in weekend
 6. Incepand de azi,pe o perioada nedeterminata siteul www.mini-enciclopedie.info prin intermediul forumului www.pctroubleshooting.ro va pune la dispozitie tutoriale si articole la cerere. De preferat se vor accepta maxim 3 articole/tutoriale pe saptamana! Daca doriti sa cereti un articol/tutorial postati aicicererea dvs!
 7. Incepand de azi,pe o perioada nedeterminata siteul www.mini-enciclopedie.info prin inteermediul forumului www.pctroubleshooting.ro va pune la dispozitie tutoriale si articole la cerere. Tutorialele/articolele vor fi de preferat din urmatoarele categorii: -php -css -html -diverse programe Daca doriti un tutorial/articol din alte cetergorii postati aici iar noi va vom spune daca va putem ajuta. De preferat se vor accepta maxim 3 articole/tutoriale pe saptamana! Asteptam sa postati aici cererile dumneavoastra!
 8. Rila

  Vand Domeniu .info

  daca ai spune si numele domeniului ai avea succes si mai mare. Stai linistit ca oricum nu ti-l va lua nimeni! CU 1.99$ iti poti lua domeniu .info de la name.com + hosting de vreo 3-4 de la hostgator(pe care se pot hosta siteuri nelimitate)!
 9. Da, trebuie sa le trimiti un email cu nameserverele pe care le gasesti la firma de unde ai hosting!
 10. Eu cred ca era mai "ortodox" daca iti spunea tie si trimiteai tu un pm sau puneai o reclama pe forum!
 11. Iti spun tot in acest topic ca sa vada toata lumea,inclusiv reppy care spune ca eu am ce am cu tine Pm de la paulxx: Va asteptam pe dchub://Fantassya.idle.ro intrati un hub bun ! Sincer parerea mea,e un hub de tot cacatu si vrei sa il faci mai mare prin spam! Te intreb si eu:cu ce te alegi ca dai pm-uri spam? Hubul ala nu va fii respectat niciodata pentru asta! Eu iti zic sa stai in banca ta pentru 30 de useri amarati pe care ii ai! Daca se mai intampla odata afla ca ori pleci tu de pe forum ori eu! Pt cei care nu ma cred,aveti o poza atasata Scuzati limbajul vulgar dar chiar ma enervat!
 12. Este buna ideea ta gaby,asa poti motiva userii , pct este destul de mare si in pr si in vizite! Iti dau si eu o sugestie! Daca exista asa ceva,instaleaza un mod pentru moneypoints(cum este si pe invatam.net),sau daca nu da reclama la un anumit numar de posturi atinse! NU cred ca este foarte buna ideea cu articolul!
 13. 1)Incearca sa stergi partitiile si sa le faci iar,si sa reinstalezi windowsul. 2)Unii virusi raman pe pc dupa format(asa am inteles,si singura solutie ar fi departitionarea...) 3)Poate fii placa de baza de vina....
 14. Rila

  Spam Zone

  Eu nu cred ca se referea neaaparat la tine,ci la toti cei care fac asa. Eu nu cred ca ar vrea sa se lipseasca de tine
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.