Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna seara! Am o nelamurire si eu in legatura cu procesorul. Am un I3 3110M. Si am nota de la Windows Experience Index doar 1.5. Conteaza mult chestia asta? care ar fi motivul de nu e macar o nota mai decenta. Multumesc!

Posted

Ai pus driver - ul necesar acestuia ?

Deobicei mai apare cate o nota d'asta tocmai pentru ca Index - ul nedetectandu - i driver - ul propriu - zis , nu - l '' vede '' si ... [ cand aceasta corepunde procesorului ] .

Ce vezi tu acolo , este calificativul general determinat de cea mai nefavorabila evaluare [ pot fi cifre mari la celelalte componente , daca la una iti arata in dreptul ei 1,5 ] - media va fi 1,5 din start .

Si mie imi arata 5,9 si imi merge F1 2014 pe ULTRA fara probleme . :D 

Nu vad sa conteze asa mult '' chestia asta '' . :)) 

Posted

Driver special pentru el nu este. De vazut mi-l vede si in Device Manager. Si da,celelalte cifre le am mari. Doar la procesor 1.5 :( jocurile imi merg si mie bine. 

Posted

Atunci este valabil exact ce am spus dupa faza cu driver - ul .

Media generala influentata de cea mai mica nota [ ca in cazul tau , 1.5 ] .

Nu ai de ce sa - ti faci griji ...

Posted

Procesorul ala ar trebui sa-ti dea 6.9 pe windows 7.

Incearca sa bagi laptopul in priza si sa rulezi din nou testele. 

Totusi acel scor e doar asa de forma. Se poate ca laptopul sa fi facut ceva in timp ce rulau testele, deci parea ca e lent, cand el defapt era doar ocupat cu alte chestii.

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Spre uimirea mea , cand mi - am cumparat noua placa de baza [ avand actualul processor ] imi punea un driver [ fix dupa cel de Internet si Audio ] pentru CPU .... INF se numea .

Daca nu - l puneam era jale ... frecvente mai mici decat cele obisnuite , Index '' rusinos '' ...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.