Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut PC Troubleshooting!

Numele meu este Marius, dar multi imi zic Grecu' (asta din cauza numelui de familie si ca am tinut cu Grecia la Grecia-Romania) .

Ce sa va zic despre mine , sunt un baiat de 14 ani (stiu cam mic..) caruia ii place sa joace baschet si sa faca diferite "proiecte" legate de webdesign , de asemenea imi place si sa fac multe comunitati ca sa imi ridic numele si sa il tin in topuri :) .

Prima data am fost fondator la varsta de 10 ani pe o comunitate .me ... apoi am reusit sa ajung fondator pe maniacx.com (a disparut dupa 1 an de activitate)  , de aici si id-ul meu de mess . (agent_mnx)

Am avut si o firma de webhost pe la 12 ani ..dar nu mi-a mers asa bine :)) mai mult am pierdut decat am castigat .

Prima mea tema a fost una phpbb3 pe la varsta de 11-12 ani , din pacate avea cateva buguri , dar in timp le-am rezolvat ..

Cand a aparut IPB-ul mi s-a parut ca e un sistem foarte ciudat si complex , asa ca am inceput sa lucrez in el si chiar era mult mai simplu decat phpbb3-ul .

Pe scurt de la varsta de 11-12 ani am inceput sa lucrez in html , css .

Cred ca am spus totul despre mine si despre trecutul meu in domeniul comunitatilor si al webdesigneului .

:pct2:

Fara semnaturi abuzive.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.