Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare! Ma confrunt cu o problema de aseara , am vrut sa joc un mix cu prietenii iar cand am intrat pe Counter-Strike sa ma joc am dat sa merg W - A - S - D dar nu mergea deloc , stateam pe loc , asta e prima problema , a doua e asta , cand voiam sa apas pe TAB sa vad cat e scoru` s ice scor am , nu imi aparea trebuia sa apas intruna ca sa-mi arate o fractiune de secunda si sa dispara iar.Am sters cfg-urile si tot nu mergea , am scos mufa USB de la tastatura si tot nu mergea am reinstalat cs-ul si tot nu mergea .. ce este de facut ?!

Va rog foarte mult sa ma ajutati !

Posted

Am o mica sugestie ...

Sti ca pe net gasesti niste versiuni de C.S 1.6 modificate ... Ia una .

Copiaza fisierele din aia [ fara orice include cuvantul '' Steam '' ] in directorul jocului si spune - mi daca s - a schimbat ceva .

Posted

Mai poti incerca sa rulezi jocul in compatibility mode cu Windows XP SP3, sau sa dezinstalezi si reinstalezi STEAM-ul, cu totul, asta daca nu presupune pierderi mari.

De asemenea, merita sa incerci ce am scris mai sus doar daca Counter Strike-ul 1.6 din STEAM este singurul joc in care nu merge tastatura.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Mai poti incerca sa rulezi jocul in compatibility mode cu Windows XP SP3, sau sa dezinstalezi si reinstalezi STEAM-ul, cu totul, asta daca nu presupune pierderi mari.

De asemenea, merita sa incerci ce am scris mai sus doar daca Counter Strike-ul 1.6 din STEAM este singurul joc in care nu merge tastatura.

De ce sa reinstalez STEam-ul daca si pe ValVE imi face la fel ? nu imi dau seama de ce nu merge ... si pe valve si pe steam acelasi lucru..

Exista vro` explicatie?

Posted

De ce sa reinstalez STEam-ul daca si pe ValVE imi face la fel ? nu imi dau seama de ce nu merge ... si pe valve si pe steam acelasi lucru..

Exista vro` explicatie?

Ce sanse ar fi ca respectivele aplicatii sa nu iti recunoasca tastatura ?

Posted

Eu cand am avut o problema de genul acesta ,  am contactat firma clientului [ Steam , Origin , Arc ] ... etc .

Revin cu intrebarea :

Dar in alte jocuri cum se comporta ?

Posted

Am rezolvat problema , haideti sa va spun ce s-a intamplat , am incercat toate chestiile posibile si m-am gandit , poate ca as avea un virus in PC. am descarcat AVG 2015 am dat scan si ce sa vezi , dupa ce s-a scanat am intrat in cs si totul mergea perfect. Multumesc tuturor oricum.

T/C.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.